Obnoviť stránku

LANCÔME Tonique Douceur 400 ml

4,0 1 hodnotení
42,90 €

LANCÔME Tonique Douceur 400 ml

Pleťová voda LANCÔME Tonique Douceur je kozmetický prípravok, ktorý dokonale odstraňuje make-up a všetky nečistoty pleti. Táto pleťová voda je obohatená o výťažky z rastlín. Prírodná starostlivosť tonizuje a perfektne prečisťuje pleť, účinne odstraňuje zvyšky make-upu, mastnoty i nečistoty, ktoré sa usadzujú v póroch. Vašapleť bude príjemne hydratovaná, svieža a hebká na dotyk. Hodí sa na čistenie či dočistenie oblastí tváre, krku a hrudníka. Prípravok neobsahuje alkohol, a vďaka tomu je k pokožke veľmi šetrný. Doprajte vašej pleti osvieženie a dokonalú čistotu!

Kľúčové vlastnosti pleťovej vody LANCÔME Tonique Douceur

  • Pleťová voda bez alkoholu
  • Na čistenie a dočistenie oblastí tváre, krku a hrudníka
  • Má vyvážené pH, hydratuje a zmäkčuje pleť
  • Zanecháva pleť čistú, hebkú a sviežu
  • Pleťová voda LANCÔME má vyvážené pH
  • Je vhodná na všetky typy pleti

Použitie:
Používajte ráno alebo večer ako súčasť starostlivosti o pleť. Aplikujte pomocou vatového tampónu. Prípravok je vhodný na odstránenie make-upu aj iných nečistôt pleti.

Zloženie:
Water, Glycerin, Sodium Citrate, Ci 42090/ Blue 1, Ci 14700/ Red 4, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Sambucus Nigra Flower Water, Linalool, Benzyl Alcohol, Propylparaben, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Rosa Centifolia Flower Water, Rosa Centifolia Water/ Rosa Centifolia Flower Water, Methylparaben, Tetrasodium Edta, Citronellol, Hexylene Glycol, Fragrance.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  KSPL1079a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3147758030235

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13