Obnoviť stránku

LANCÔME Monsieur Big Mascara 01 Big is The New Black 10 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
26,90 €

LANCÔME Monsieur Big Mascara 01 Big is The New Black 10 ml

Doprajte riasam nevídaný objem s luxusnou maskarou Lancôme. Váš pohľad sa razom premení na prekliato očarujúci a získa sebavedomie silnej ženy. Monsieur Big Mascara 01 Big is The New Black dodá riasam až 12× väčší objem, ktorého si vaše okolie dozaista všimne. O dokonalú aplikáciu maskary sa postará prepracovaná veľká kefka s mäkkými vláknami. Už žiadne šmuhy okolo očí, ale presne nanesená riasenka v priebehu pár okamihov. Krémová textúra zaručuje príjemnú aplikáciu a môžete sa na ňu spoľahnúť po celý deň bez toho, aby ste si ju museli upravovať. Zloženie extra čiernej maskary Lancôme obsahuje pigmenty, ktoré pohlcujú svetlo a riasam dodajú uhľovo čiernu farbu. Riasy budú nielen dokonale čierne, ale aj skvele tvarované a predĺžené. Dodajte svojim riasam s maskarou Lancôme Monsieur Big Mascara 01 Big is The New Black nový rozmer krásy.

Kľúčové vlastnosti maskary Lancôme Monsieur Big Mascara 01 Big is The New Black

  • S maskarou Lancôme dosiahnete až 12× väčší objem rias
  • O dokonalú aplikáciu maskary sa postará prepracovaná veľká kefka s mäkkými vláknami
  • Krémová textúra riasenky zaručuje príjemnú aplikáciu a môžete sa na ňu spoľahnúť po celý deň
  • Zloženie extra čiernej maskary Lancôme obsahuje pigmenty, ktoré pohlcujú svetlo
  • Monsieur Big Mascara 01 Big is The New Black dodá riasam uhľovo čiernu farbu
  • Riasy budú nielen dokonale čierne, ale aj krásne tvarované a predĺžené
  • Dodajte riasam nový rozmer krásy s maskarou Lancôme Monsieur Big Mascara 01 Big is The New Black

Zloženie:
Aqua/Water, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Copernicia Cerifera Cera/Carnauba Wax, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Cera Alba/Beeswax, Synthetic Beeswax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Polybutene, Cetyl Alcohol, Steareth-20, Glyceryl Dibehenate, Steareth-2, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Tribehenin, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Behenate, Sodium Laureth Sulfate, Silica, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Disodium EDTA, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Tetrasodium Edta, Ethylenediamine/Stearyl Dimer Dilinoleate Copolymer, Butylene Glycol, Bht, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol. May Contain: CI 75470/Carmine, CI 77007/Ultramarines, CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides


Parametre a špecifikácia

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická

Efekt

Efekt Objem, Otočenie, Zahustenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE0144
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614271682369

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18