Obnoviť stránku

LANCÔME Mascara Hypnose DOLL Eyes 01 So Black 6,5 ml

4,1 11 hodnotení
31,90 €

LANCÔME Mascara Hypnose DOLL Eyes 01 So Black 6,5 ml

LANCÔME Mascara Hyplnose Doll Eyes je luxusná maskara, ktorá vašim riasam vykúzli úplne dokonalý vzhľad bez toho, aby ich zlepila a zaťažila. Aj tie najmenšie a najtenšie riasy budú perfektne nalíčené vďaka patentovanej kefke z nylonu a elastoméru. Hladká tekutá textúra tejto maskary je obohatená o nylón, ktorý dodá riasam nádherný lesk. Kombinácia mäkkých a tvrdých voskov zaručí riasam nádherný objem a natočené riasy pevne zafixuje. LANCÔME Mascara Hyplnose Doll Eyes dodá riasam viditeľne plnší vzhľad, lesk, predĺži ich a zahustí. Je vhodná aj pre citlivé oči a osoby s kontaktnými šošovkami.
Účinky:
Riasy sú po použití viditeľne dlhšie a plnšie, nylón im dodá lesk a špeciálna kefka nalíči aj tie najmenšie riasy. Maskara je dlhotrvajúca, nezlepuje ani nezaťažuje riasy.
Použitie:
Jemnými ťahmi naneste na riasy.
Špecifikácia:
Objem: 6,5 ml
Odtieň: 01 So Black
Riasenka je vhodná aj pre citlivé oči a osoby s kontaktnými šošovkami.

Parametre a špecifikácia

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem, Otočenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE0139b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3605532561783

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04