Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LANCÔME Grandiose Mascara 01 Noir Mirifique 6,5 ml

4,1 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LANCÔME Grandiose Mascara 01 Noir Mirifique 6,5 ml

Maskara LANCOME Mascara Grandiose 01 Noir Mirifique 6,5 ml pre maximálny objem rias. Táto maskara vďaka spojeniu inovácie, fantázie, technickej dokonalosti a predovšetkým jednoduchej aplikácie sa stáva viac ako inokedy tým najlepším pomocníkom každej ženy. Ponúka luxusné, rýchle a pohodlné nalíčenie bez zbytočných kompromisov. Líčenie má dlhú trvanlivosť a nestiera sa. Jediným ťahom docielite vami požadovaný, perfektný objem rias.

Vďaka aplikátoru v tvare labutieho krku nalíči táto špeciálna riasenka s kefkou s technologicky vyspelými štetinkami aj zakrivené riasy. Bez problémov dodá potrebný objem a nalíči aj tie najmenšie a najkratšie riasy. Vďaka unikátnej textúre maskary s vysokonasýtenými voskmi a intenzívnymi pigmentmi docielite perfektné nalíčenie a každá riasa bude súčasťou dokonalého celku. Vďaka šetrnému zloženiu je táto maskara vhodná aj pre citlivé oči. Doprajte si luxus pohodlného líčenia s dokonalým výsledkom!
Typ očí:
Vhodná aj na citlivé oči.
Odtieň:
Čierna 01
Použitie:
Naneste pomocou kefky jemnými ťahmi od korienkov až ku končekom rias.
Objem:
6,5 ml


Parametre a špecifikácia

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická

Efekt

Efekt Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE0596
Produktové číslo:  3605533303252

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17