Obnoviť stránku

LANCÔME Cils Booster XL 5 ml

Garancia najlepšej ceny
31,99 €

LANCÔME Cils Booster XL 5 ml

Túžite po tom, aby vaše líčenie vydržalo čo najdlhšie? V tom prípade by práve vám prišla vhod podkladová báza LANCÔME, s ktorou môžete pleť pripraviť na aplikáciu ďalších kozmetických produktov.

Podkladová báza LANCÔME Cils Booster XL 5 ml ...
Podkladová báza LANCÔME Cils Booster XL 5 ml ...
  • Podkladová báza LANCÔME pripraví vašu pleť na líčenie

Zloženie

AQUA / WATER, ORYZA SATIVA CERA / RICE BRAN WAX, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX, CERA ALBA / BEESWAX, STEARIC ACID, CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX, TRIETHANOLAMINE, PALMITIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, PANTHENOL, PEG/PPG-17/18 DIMETHICONE, LECITHIN, SODIUM POLYMETHACRYLATE, MYRISTIC ACID, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PHENETHYL ALCOHOL, POLOXAMER 188, RAYON, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYCAPROLACTONE, POLYQUATERNIUM-10, TOCOPHERYL ACETATE, METHYLPARABEN, PHENOXYETHANOL, PROPYLPARABEN (F.I.L. B163320/4).

Parametre a špecifikácia

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Podkladová báza
Vhodné pre Citlivé oči, Kontaktné šošovky
Špecifikácia Dekoratívne, Luxusné

Kefka

Tvar Hustá
Vlastnosti Rôzne dlhé štetiny

Objem

Objem 5 ml

Efekt

Efekt Objem

Farba

Farba Transparentná
Kód:  DEKO7329
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614272161832

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12