Obnoviť stránku

LANCÔME Artliner 04 Smoke 1,4 ml

Garancia najlepšej ceny
34,39 €

LANCÔME Artliner 04 Smoke 1,4 ml

Očná linka LANCÔME Artliner 04 Smoke
Očná linka LANCÔME Artliner 04 Smoke

Očné linky LANCÔME Artliner v odtieni 04 Smoke oslovia všetkých, ktorí hľadajú dokonalý spôsob, ako zdôrazniť svoje oči s nádychom luxusu a elegancie. Prinášajú bezchybný vzhľad s jemným štetcom a bohatou, dlhotrvajúcou farbou. Ich inovatívne zloženie sa ľahko aplikuje a dodá vašim očiam očarujúcu intenzitu, ktorá vydrží celý deň. Pre oči, ktoré hovoria bez slov, vyberte LANCÔME Artliner.

Základné informácie
Odtieň: Smoke
Konzistencia: Fluid

Tekuté očné linky LANCÔME Artliner vystužia vaše riasy na celý deň

Tekuté očné linky LANCÔME Artliner vám prinášajú tekuté tužidlo rias s jemnou a krycou textúrou, ktorá definuje vaše oči a dodá im intenzitu na celý deň. Užite si bezchybný vzhľad s eleganciou Lancôme.

LANCÔME Artliner pre linku jedným ťahom

S očnými linkami Lancôme Artliner presne definujte svoje oči. Ich sýte pigmenty a tenké aplikačné pero zaistia presnú a intenzívnu linku, ktorá vydrží dlho bez rozmazania. Dodajte svojim očiam zvodný a bezchybný vzhľad jedným jednoduchým ťahom.

Očná linka LANCÔME Artliner 04 Smoke

Kľúčové vlastnosti očných liniek LANCÔME Artliner 04 Smoke 1,4 ml

  • Očné linky LANCÔME Artliner vytvárajú presnú, intenzívnu a dlhotrvajúcu linku
  • Sú odolné voči rozmazaniu
  • Zvýraznia tvar očí a prehĺbia váš pohľad
  • Môžu sa pochváliť dokonale tvarovaným aplikačným perom
  • Očné linky LANCÔME Artliner sú ideálne na tvorbu najrôznejších liniek

Dokonalý vzhľad vašich očí

S Lancôme Artliner si môžete byť istí, že vaše oči budú vyzerať úplne dokonale. Táto tekutá očná linka vytvára presnú, intenzívnu a dlhotrvajúcu linku, ktorá vydrží celý deň. S odolnosťou proti rozmazávaniu a dokonale tvarovaným aplikačným perom je ideálna na vytvorenie rôznych štýlov liniek a zvýraznenie tvaru očí.

Sofistikovaná osobnostná elegancia

Pred použitím tekutej očnej linky Artliner ju dôkladne pretrepte. Potom aplikujte linku pri korienkoch horných rias. Jemne nakreslite tenkú linku a na silnejší efekt pritlačte. S pomocou tekutej očnej linky Artliner môžete ľahko vytvoriť linky rôznych hrúbok podľa vašich preferencií.

Očná linka LANCÔME Artliner 04 Smoke

Exkluzívna francúzska kozmetika LANCÔME je známa svojou jedinečnou starostlivosťou o pokožku. Na trhu má svoje stále miesto už od roku 1935. Odvtedy sa stala ikonou francúzskeho štýlu a ľúbivých vonných kompozícií. LANCÔME je v dnešnej dobe obľúbená po celom svete. Značka LANCÔME v sebe skrýva vysokú eleganciu, absolútnu ženskosť, prirodzenú krásu aj radosť zo života. A je jedno či používate ikonické parfumy, pleťové vody alebo dekoratívnu kozmetiku. Vstúpte do sveta okúzľujúcich vôní LANCÔME a nechajte sa rozmaznávať luxusnou kozmetikou pre ženy aj mužov.

Zloženie

Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Polyethylene, Acrylates/Stearyl Acrylate/Dimethicone Methacrylate Copolymer, Synthetic Fluorphlogopite, Styrene / Acrylates / Ammonium METHACRYLATE Copolymer, Silica, Ozokerit, Cellulose, Polyisobutene, Alumínium, Kaolín, Disteardimonium Hectorite, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tin Oxide, Propylene Carbonate, Methylpropanediol, PPG-70 Tokohereth-100, Poloxamér 407, Coco-Glucoside, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Laureth-12 Sulfate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Ammonium Hydroxide, Simethicone, Iodopropynyl Butylcarbamate, stearát-20, Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492), Titanium Dioxide (Ci 77891), Ferric Ferrocyanide (Ci 77510), Black 2 (Ci 77266). " Houd er rekening mee data de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. " Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele list met ingrediënten om er zeker van te zijn dát deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor produktín die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld). "

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ

Typ Tekuté linky

Objem

Objem 1,4 ml
Kód:  DEKO7335
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614270139666

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13