Obnoviť stránku

LANCÔME Absolue Yeux Premium Bx Regenerating and Replenishing Eye Care 20 ml

Zľavnené -11 %
109,90 € 122,90 €

LANCÔME Absolue Yeux Premium Bx Regenerating and Replenishing Eye Care 20 ml

Očný krém LANCOME Absolue Yeux Premium Bx Regenerating a Replenishing Eye Care je výživný očný krém na viditeľne omladené očné okolie. V citlivej oblasti okolo očí sa najviac prejavujú negatívne dôsledky hektického životného štýlu a vplyvov okolitého prostredia. Vaše očné okolie zaťažujú aj mimické prejavy, ako je smiech, plač, žmúrenie očí proti slnku a mračenie.

Osviežujúci očný krém intenzívne hydratuje, obnovuje a celkovo omladzuje pleť. Svojím zložením spevňuje pleť v očnom okolí a sťahuje prípadné vačky pod očami. Viditeľne obmedzuje tmavé kruhy pod očami, zjemňuje a vyhladzuje očné okolie. Tento prípravok je oftalmologicky a dermatologicky testovaný. Príjemná textúra tohto jemného krému sa ľahko nanáša a perfektne vstrebáva.

Tento intenzívny krém má okamžitý účinok! Očné kontúry sú po jeho použití menej zreteľné, okolie očí je vyživené, hydratované a rozjasnené. Vďaka dokonalému ošetreniu vášho očného okolia vaše oči vyniknú a budú doslova žiariť. Po 4 týždňoch používania sa výrazne zredukujú jemné linky a vrásky, pleť bude pevnejšia a bude výrazne omladená.

Majte oči a ich okolie žiarivé a prirodzene krásne!

Aktívne látky:

  • Pro-xylane obnovuje základnú hladinu hydratácie v pleti, spevňuje a rozjasňuje očné okolie.

Typ pleti:
Pre unavenú a zrelú pleť.
Použitie:
Aplikujte ráno a večer jemným vklepávaním krému končekmi prstov do pleti v okolí očí.
Objem:
20 ml

Zloženie:
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, PROPYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, DICAPRYLATE/DICAPRATE, SILICA, STEAROXYTRIMETHYLSILANE, STEARYL ALCOHOL, MYRISTYL MYRISTATE, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, CI 77492/IRON OXIDES, MICA, HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL, HYDROGENATED JOJOBA OIL, HYDROLYZED MALT EXTRACT, PADINA PAVONICA/PADINA PAVONICA EXTRACT, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PHENOXYETHANOL, STEARALKONIUM HECTORITE, ADENOSINE, PEG-40 STEARATE, ETHYLPARABEN, TRIETHANOLAMINE, CHLORPHENESIN, DIMETHICONE, DIMETHICONOL, DIOSCOREA VILLOSA EXTRACT/WILD YAM ROOT EXTRACT, PROPYLENE CARBONATE, PARAFFIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SORBITAN TRISTEARATE, CARBOMER, TERMINALIA SERICEA EXTRACT, RUSCUS ACULEATUS EXTRACT/RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CETYL ALCOHOL, METHYLPARABEN, TETRASODIUM EDTA, HEXYLDECANOL, GLYCERYL STEARATE, PROPYLPARABEN

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 20 ml

Typ pleti

Typ pleti Zrelá

Určenie

Určenie Pre ženy

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Proti opuchom/kruhom pod očami

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam, Regeneračný, Lifting a spevnenie, Proti opuchom/kruhom pod očami

Vek

Vek 40+

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL1571
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3605532972152

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03