Obnoviť stránku

Lamart Mop set Tour LT8014

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lamart Mop set Tour LT8014

Nebaví vás zdĺhavá a náročná práca, ktorú musíte tráviť pri umývaní podláh vášho domu, bytu či chalupy? Hľadáte zdatného pomocníka? So sadou od spoločnosti Lamart zvládnete túto povinnosť ľahko a rýchlo. Interiér vášho obydlia tak bude len žiariť a vy si uľahčíte prácu. 

Táto upratovacia sada obsahuje hneď niekoľko užitočných nástrojov. V prvom rade sa môžete spoľahnúť na kýbel s objemom celých 7 litrov. Nádoba je z pevných a odolných plastov. Jej veľkou výhodou bude iste fakt, že môžete využiť systém na ľahké namáčanie a odstreďovanie. Na kovovú tyč mopu možno nasadiť rotačný nadstavec (priemer 36 cm) a plochý nadstavec (33 × 16 cm). Vďaka tomu sa upratovanie vášho domova stane pohodovou zábavou. Súčasťou balenia je aj náhradný návlek k rotačnému mopu. Údržba celej sady je veľmi jednoduchá. 

Farba:
fialová

Kľúčové vlastnosti

  • Pohodlné upratovanie interiérov vášho domova
  • Kýbel so systémom na namáčanie a odstreďovanie
  • Dva vymeniteľné nadstavce
  • Jednoduchá údržba celej sady
 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Plochý mop, Rotačný mop
Kód:  LAMMS003
Produktové číslo:  42001216
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04