Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LadyProtectors 24 ks

5 4 hodnotení
2,50 €

LadyProtectors 24 ks

 

Pomôcka LadyProtectors patrí k novej generácii návlekov na prsty a je určená pre manipuláciu s menštruačným kalíškom pri jeho zavedení alebo vybratí. Vhodná pre bežné denné používanie, pri cestovaní, v prírode, na toaletách a pod. Používajte, pokiaľ nie je zabezpečená dostatočná bežná hygiena vašich rúk pri manipulácii s menštruačným kalíškom LadyCup. Už žiadne nečistoty alebo dokonca infekčná nákaza. Neobsahujú latex, ktorý môže spôsobiť alergickú reakciu. Vďaka zrolovaným okrajom sa rýchlo a ľahko nasadzujú. LadyProtectors ľahko uschováte aj do malej kabelky, môžete ich takto mať vždy po ruke, kedykoľvek budete potrebovať.

Vlastnosti

  • Jednoduchá a rýchla aplikácia
  • Bezpečné a hygienické
  • Pomôcka je antistatická
  • Neobsahuje púder
  • Neobsahuje chlór
  • Neobsahuje latex
  • Neobsahuje síru

Obsah balenia:
24 ks
Použitie:
Zrolované LadyProtectors navlečte na svoje prsty, ktoré používate pre zavedenie alebo vybratie menštruačného kalíška LadyCup.

 

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  LADY071
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9594156970016

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06