Obnoviť stránku

LadyCup Revolution Modrá Hviezdica, veľkosť L

4,7 9 hodnotení
Zľavnené -10 %
18,90 € 20,90 €

LadyCup Revolution Modrá Hviezdica, veľkosť L

Už nechcete neustále nakupovať zásoby menštruačných potrieb a chcete vyskúšať niečo inovatívne? Potom sa vám bude hodiť menštruačný kalíšok LadyCup Revolution Modrá Hviezdica, veľkosť L, ktorý vám zaistí komfort počas športovania alebo pri vode aj v priebehu vašich dní. Radosť vám urobí aj to, že správna starostlivosť o kalíšok zaručuje, že vydrží aj niekoľko rokov, vďaka čomu ušetríte a takisto vám pomôže zredukovať množstvo odpadu. Materiál, ktorý bol zvolený na výrobu kalíška, je lekársky silikón. Ide o zdravotne úplne neškodný materiál, ktorý je hojne využívaný v lekárstve. Nie je teda dôvod na obavy z alergických reakcií. Oproti klasickým vložkám či tampónom vyniká nulovým obsahom bielidiel, parfumov, pesticídov a dioxidov, ktoré môžu negatívne ovplyvniť prostredie na sliznici vnútri pošvy. U väčšiny žien je krčok maternice situovaný stredne až vysoko v pošve, a preto, ak k nim patríte, vám tento normálny typ kalíška bude vyhovovať. Vnútri balenia sa nachádza dezinfekčné vrecko, takže sterilizáciu zvládnete ľahko a rýchlo.

Najdôležitejšie prednosti menštruačného kalíška LadyCup Revolution Modrá Hviezdica, veľkosť L

  • Menštruačný kalíšok sa stane obľúbenou pomôckou každej ženy, ktorá chce počas menštruácie maximálne pohodlie a zároveň sa neobmedzovať
  • K výhodám navyše patrí fakt, že s ním šetríte svoju peňaženku aj životné prostredie
  • Druh menštruačného kalíška LADYCUP: normálny
  • Kalíšok tvorí lekársky silikón
  • Mäkší materiál pre citlivejšie ženy
  • Farebná verzia: modrá
  • Zakončenie menštruačného kalíška LadyCup Revolution Modrá Hviezdica, veľkosť L: stopka
  • Poskytuje objem 25 ml
  • Veľkosť L pre ženy, ktoré rodili vaginálne alebo sú staršie ako 30 rokov
  • Tento typ sa hodí pre silné krvácanie
  • V balení nechýba ani dezinfekčné vrecko

Ďalšie informácie o kalíšku LADYCUP

Kalíšok zakončuje tzv. stopka. Tá veľmi zjednodušuje vyberanie kalíška. Zásluhou zakončenia ho šikovne nahmatáte. Objem kalíška dosahuje 25 ml, na základe toho je vhodný pre silné krvácanie. Tento kalíšek LADYCUP vo veľkosti L sa odporúča ženám starším ako 30 rokov alebo ženám, ktoré si prešli pôrodom vaginálnou cestou. Pri výberu veľkosti nezabúdajte, že potrebná veľkosť závisí aj od tvaru postavy, fyzickej námahy atď.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Normálny

Obsah balenia

Dezinfekčná škatuľka Nie
Dezinfekčné vrecko Áno

Vhodné pre

Vek Od 25
Sila krvácania Silné

Veľkosť

Veľkosť L

Vlastnosti

Tvrdosť Soft
Materiál Lekársky silikón
Farba Modrá
Zakončenie Stopka
Objem 25 ml (25 ml)

Typ produktu

Typ produktu Menštruačný kalíšok
Kód:  HYG226
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594156999100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17