Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LADYCUP Deň L (Arge)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LADYCUP Deň L (Arge)

LadyCup menštruačný pohár je určený pre každú modernú ženu ako 100% a plnohodnotnú alternatívu k menštruačným vložkám a tampónom. Inovatívna hygienická pomôcka je v súčasnosti jedným z najnovších a najpopulárnejších výrobkov v oblasti dôvernej hygieny žien .Získala popularitu po celom svete, pretože ponúka pohodlnejšie, ekonomickejšie a ekologickejšie riešenie v živote každej ženy. Šálka ​​vám môže pomôcť chrániť celý deň a v závislosti od sily menštruačného cyklu by sa mala vyprázdňovať približne 2 až 5 krát denne.
Vyrobený z kvalitného lekárskeho silikónu, pohár je maximálne nepriepustný, flexibilný a prispôsobivý. Na hladkom povrchu nie sú chytené žiadne baktérie. S pohárom môžete stráviť neobmedzené denné aktivity na pravidelných aktivitách, vrátane spánku, plávania alebo športu . Jednou z hlavných výhod je aj ekonomická ekonomika, pretože výrobca zaručuje životnosť až 15 rokov pri správnom používaní pohára. Pohár je schválený Štátnym zdravotným ústavom. Vyberte si najbezpečnejšiu a najpohodlnejšiu ochranu vašich dní.
Deň LadyCup pochádza z novej limitovanej edície Day & Night a má elegantný biely dizajn. Veľkosť L (veľká) je vhodná pre ženy, ktoré sú už tehotné a sú staršie ako 25 rokov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalá náhrada za menštruačné vložky a tampóny
  • 100% ochrana počas dňa a noci počas menštruácie
  • Vyrobené z vysoko kvalitného lekárskeho silikónu
  • Životnosť až 15 rokov
  • Ekonomické a environmentálne riešenia
  • Schválené štátnym zdravotným inštitútom

rozmery:
L (priemer 46 mm a dĺžka 53 mm)
Obsah pohára:
34,3 ml
dizajn:
Deň (biela)
 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť L
Kód:  LADY067
Produktové číslo:  9594156970146

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12