Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LADYCUP Transparent

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LADYCUP Transparent

Menštruačný kalíšok LadyCup je určený pre každú modernú ženu ako 100 % a plnohodnotná alternatíva menštruačných vložiek a tampónov. Inovatívna hygienická pomôcka je v súčasnosti jedným z najnovších a najpopulárnejších výrobkov v oblasti dámskej intímnej hygieny. Svoju obľubu si získal po celom svete, pretože ponúka úplne komfortné, ekonomické i ekologické riešenie v živote každej ženy. Kalíšok vás dokáže maximálne ochrániť po celý deň. Podľa sily menštruácie je potrebné ho vyprázdniť asi 2 až 5 krát denne. Kalíšok je vyrobený z kvalitného lekárskeho silikónu, vďaka čomu je maximálne nepriepustný, flexibilný a skvele prispôsobiteľný. Na jeho hladkom povrchu sa nedokážu prichytiť žiadne baktérie. S kalíškom sa môžete počas menštruácie neobmedzene venovať bežným činnostiam vrátane spánku, plávania či športu. Jednou z hlavných predností je tiež ekonomická šetrnosť, pretože výrobca garantuje pri správnom využívaní kalíška životnosť až 15 rokov. Kalíšok je schválený Štátnym zdravotným ústavom. Zvoľte si bezpečnú a najviac komfortnú ochranu pre vaše dni.

Kľúčové vlastnosti menštruačného kalíška LadyCup

  • Dokonalá náhrada za menštruačné vložky a tampóny
  • 100 % ochrana po celý deň a noc počas menštruácie
  • Vyrobené z vysoko kvalitného lekárskeho silikónu
  • Životnosť menštruačného kalíška LadyCup je až 15 rokov
  • Ekonomické a ekologické riešenie
  • Schválené Štátnym zdravotným ústavom
  • K dispozícii rôzne farby

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Obsah balenia

Dezinfekčná škatuľka Nie
Dezinfekčné vrecko Áno

Veľkosť

Veľkosť S

Typ produktu

Typ produktu Menštruačný kalíšok
Kód:  LADY041nad
Produktové číslo:  LADY041nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11