Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

LACTACYD Retail Sensitive 200 ml

4,9 109 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,70 €

LACTACYD Retail Sensitive 200 ml

Lactacyd Sensitive

Intímny sprchový gél Lactacyd Sensitive má špeciálne zloženie a je určený na šetrné umývanie intímnych partií žien s citlivou pokožkou. Jeho jedinečné zloženie chráni ženy pred dehydratáciou pokožky v intímnych partiách a pred podráždením. Dodáva dlhotrvajúci pocit sviežosti a čistoty. Jeho zloženie je obohatené o zmes prírodnej kyseliny mliečnej a výťažky z bavlny, ktoré príjemne osviežujú a minimalizujú diskomfort v oblasti intímnych partií. Doprajte si umývací gél, ktorý vašu pokožku čistí bez podráždenia a dodá vám príjemný pocit čistoty!

Špeciálna emulzia na intímnu hygienu je určená predovšetkým ženám. Účinne zabraňuje podráždeniu aj vysušovaniu pokožky a chráni intímne partie pred baktériami. Prirodzené pH emulzie rešpektuje intímne partie a dodáva telu dlhotrvajúcu sviežosť. Prípravok sa odporúča používať aj po návšteve sauny, fitnes centra alebo bazéna. Používajte spoľahlivý prípravok, ktorý vaše intímne partie chráni pred podráždením!

Aktívne látky:

  • Prírodná kyselina mliečna - má hydratačné, antibakteriálne a protizápalové účinky, upokojuje podráždenie a súčasne potláča množenie baktérií.
  • Výťažky z bavlny - upokojujú pokožku, jemne sa o ňu starajú a dodávajú jej pocit sviežosti.

Typ pokožky:
Pre citlivú pokožku.

Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku kedykoľvek podľa potreby a jemne umyte. Používajte najmä pri menštruácii a po návšteve bazéna, sauny alebo fitness centra.

Objem:
200 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Čistiaci, Hydratačný, Regeneračný
Špecifikácia Prírodné

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Objem

Objem 200 ml

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Účinok Čistiaci, Hydratačný, Regeneračný
Špecifikácia Prírodné

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  INT004
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594060894522

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19