Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LACTACYD Retail Soothing 200 ml

4,9 106 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -8 %
4,30 € 4,69 €

LACTACYD Retail Soothing 200 ml

Lactacyd Hydro-balance

Intímny sprchový gél LACTACYD Retail Soothing má špeciálne zloženie a je určený na umývanie intímnych partií. Jeho jedinečné zloženie chráni ženy pred podráždením pokožky v intímnych partiách, dodáva dlhotrvajúci pocit sviežosti a čistoty. Jeho zloženie je obohatené o zmes prírodnej kyseliny mliečnej, ryžového proteínu a o výťažky z arniky, ktoré príjemne upokojujú, osviežujú a hydratujú pokožku. Doprajte si umývací gél, ktorý vašu pokožku spoľahlivo upokojí a dodá vám príjemný pocit čistoty!

Špeciálna emulzia na intímnu hygienu je určená predovšetkým ženám. Účinne zabraňuje podráždeniu aj vysušovaniu pokožky a chráni intímne partie pred baktériami. Prirodzené pH emulzie rešpektuje intímne partie a dodáva telu dlhotrvajúcu sviežosť. Prípravok sa odporúča používať aj po návšteve sauny, fitnes centra alebo bazéna. Používajte spoľahlivý prípravok, ktorý vaše intímne partie príjemne upokojí!
Aktívne látky:

  • Prírodná kyselina mliečna - má hydratačné, antibakteriálne a protizápalové účinky, upokojuje podráždenie a súčasne potláča množenie baktérií.
  • Výťažky z arniky - hydratujú a upokojujú pokožku, dodávajú pocit sviežosti.
  • Ryžový proteín - má protizápalové, posilňujúce a utišujúce schopnosti.

Typ pokožky:
Pre podráždenú pokožku.
Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku kedykoľvek podľa potreby a jemne umyte. Používajte najmä pri menštruácii a po návšteve bazéna, sauny alebo fitness centra.
Objem:
200 ml


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Čistiaci, Hydratačný, Upokojujúci
Špecifikácia Prírodné

Zloženie

Špecifické zloženie S neutrálnym pH, S prírodnými zložkami

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Objem

Objem 200 ml

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Účinok Čistiaci, Hydratačný, Upokojujúci
Špecifikácia Prírodné

Problémy

Problémy Na podráždenú pokožku

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy
Kód:  INT005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594060894539

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09