Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Prebaľovacie podložky

Prebaľovacie podložky sú praktickým a nevyhnutným doplnkom pre novopečených rodičov – poskytujú komfortné a hygienické prostredie na prebaľovanie vašich bábätiek. V ponuke sú podložky na prebaľovanie, ktoré sú nielen funkčné, ale aj štýlové, aby dokonale zapadli do vášho interiéru a zabezpečili pohodlný a bezpečný proces prebaľovania. Ako ich teda vybrať?

Pokračovať
Spresniť parametre
229 položiek

Prebaľovacie podložky

Prebaľovacie podložky sú nevyhnutnou bábätkovskou výbavou a dôležitou pomôckou v starostlivosti o dieťa. Uľahčia prebaľovanie dieťatka doma, vonku aj na cestách, či už vyrážate do prírody, k lekárovi alebo na návštevu. Podložka na prebaľovanie poskytuje ochranu nielen pre bábätko, ale aj pred znečistením povrchu, na ktorom dieťa prebaľujete. Povrch podložky je mäkký a jemný, bábätko tak má vždy maximálne pohodlie.

Ako sa vyberá prebaľovacia podložka?

Prebaľovacia podložka má niekoľko faktorov, ktoré je pri jej výbere potrebné zvážiť:

  • Typ podložky: Existujú viaceré typy prebaľovacích podložiek: tvrdé, mäkké, jednorazové či prateľné. Každý typ má svoje výhody a nevýhody.
  • Materiál: Prebaľovacie podložky sú zvyčajne vyrobené z mäkkých, priedušných materiálov, ako je bavlna, flanel alebo mikrovlákno. Pevnejšie materiály, ako je PVC alebo plast, sú odolnejšie voči zašpineniu a poškodeniu.
  • Rozmery: Rozmery podložky na prebaľovanie by mali byť dostatočné na to, aby sa na ňu bábätko pohodlne zmestilo.
  • Motív: Veselé motívy môžu bábätko pred alebo po prebaľovaní motivovať k polohe na brušku a podčiarknu štýl detskej izby.
  • Príslušenstvo: Niektoré prebaľovacie podložky sú vybavené praktickým príslušenstvom, ako sú napríklad bočné úchyty, ktoré zabraňujú posúvaniu podložky, alebo vrecká na uloženie potrieb na prebaľovanie.

Prateľná prebaľovacia podložka

Prateľná prebaľovacia podložka je vyrobená z mäkkých, priedušných materiálov ako je bavlna, flanel alebo mikrovlákno. Látková prebaľovacia podložka je hospodárnejšou a šetrnejšou možnosťou k životnému prostrediu. Je pohodlná a hygienická, ale je potrebné ju pravidelne prať a dezinfikovať.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06