Obnoviť stránku

LACALUT Extra Sensitive 75 ml

4,8 35 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LACALUT Extra Sensitive 75 ml

Zubná pasta LACALUT Extra Sensitive bola špeciálne vytvorená na starostlivosť o citlivé zuby, ktoré čistí obzvlášť šetrne, navyše s ohľadom na oblasť odhalených zubných krčkov. Špeciálna kombinácia látok uzatvára dentínové kanáliky, znižuje dráždivosť nervových zakončení a účinne tak zmierňuje senzitivitu zubov. LACALUT Extra Sensitive dezinfikuje ústnu dutinu a vďaka svojim antiseptickým vlastnostiam redukuje zubný plak a prítomnosť baktérií. Navyše zastavuje nežiadúce krvácanie ďasien a predchádza vzniku paradontózy. Zubná pasta s fluroidom sodným a aminfluoridom pôsobí preventívne pred vznikom zubného kazu. Obsahuje inovatívne, veľmi malé čistiace čiastočky, ktoré sú šetrné k zubnej sklovine a citlivé zuby tak chránia pred abráziou. Doprajte si dôkladnú starostlivosť o ústnu dutinu bez pocitu bolesti so zubnou pastou LACALUT Extra Sensitive!

Zubná pasta LACALUT Extra Sensitive a jej vlastnosti

  • Zubná pasta LACALUT Extra Sensitive na citlivé zuby
  • Dôkladne sa stará o ústnu dutinu
  • Šetrne čistí zuby a predchádza vzniku zubného kazu
  • Znižuje citlivosť zubov predovšetkým v oblasti zubných krčkov
  • Zubná pasta redukuje zubný plak a množenie baktérií v ústnej dutine
  • Predchádza vzniku paradontózy
  • Obsahuje inovatívne, malé čiastočky, ktoré nespôsobujú abráziu zubnej skloviny
  • Zubná pasta LACALUT Extra Sensitive čistí zuby bez bolesti

Aplikácia:
Množstvo pasty vo veľkosti zrnka hrachu naneste na zubnú kefku a starostlivo čistite zuby po celej ploche aspoň 2× denne, ideálne však po každom jedle. 

Zloženie:
Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glycerin, PEG-32, Sodium Lauryl Sulfate, Hydroxyapatite, Aroma, Silica, Tetrapotassium Pyrophosphate, Pentasodium Triphosphate, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Calcium Lactate, Sodium Fluoride, Titanium Dioxide, Aluminum Lactate, Sodium Saccharin, Zinc Chloride, 4-Isopropyl-m-Cresol, Triacetin, Propylene Glycol

Upozornenie:
Obsahuje acetát strontnatý, fluorid sodný a aminfluorid (1 476 ppm fluoridov).


Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Proti paradentóze, Ochrana ďasien, Ochrana pred zubným kazom
Kód:  ZUB563
Produktové číslo:  4016369546147

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17