Obnoviť stránku

LACALUT Aktiv Zubná pasta proti paradentóze 75 ml

4,8 35 hodnotení
4,96 €
Pri kúpe 1 ks 4,96 €/ks
Pri kúpe 2-3 ks 4,46 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 4,21 €/ks

LACALUT Aktiv Zubná pasta proti paradentóze 75 ml

Trápi vás opuch alebo už dokonca krvácanie ďasien? Nenechajte si ďalej znepríjemňovať život a bráňte sa pomocou zubnej pasty LACALUT Aktiv. Jej zloženie účinne bojuje s paradentózou tým, že okamžite sťahuje a spevňuje ďasná. Vďaka tomu pasta zabraňuje ďalšiemu šíreniu zápalu ďasien, zastavuje krvácanie a stará sa o ich zdravie. Efektívne zloženie založené na fluoridoch vytvrdzuje zubnú sklovinu a chráni ju tak pred zubným kazom. Starajte sa o svoje ďasná, odmenou vám bude svieži dych a zdravý úsmev. 

Aktívne látky:

  • aluminium laktát pôsobí výraznými adstringentnými (sťahujúcimi) účinkami
  • alantoín a bisabolol majú protizápalový efekt
  • chlórhexidín sa pýši najlepšími výsledkami v boji proti zubnému povlaku, rozrušuje zubný povlak a zabraňuje jeho spätnému usadzovaniu na sklovine

Účinky:
Pravidelným používaním zubnej pasty LACALUT Aktiv sa znižuje riziko rozvoja paradentózy. Prípravok chráni dutinu ústnu pred krvácaním ďasien a zápalmi.

Použitie:
Zuby si čistite aspoň 2× denne, ideálne po každom jedle. Pri čistení používajte množstvo pasty veľkosti zrnka hrachu, aby ste obmedzili riziko prehltnutia. Pri použití deťmi do 6 rokov vrátane vždy zabezpečte dohľad dospelého. Ak je fluór prijímaný z iných zdrojov, kontaktujte zubného lekára alebo praktického lekára.

Zloženie:
Aqua, Sorbitol, Aluminium hydroxide, Hydrated silica, Silica, Poloxamer 188, Sodium lauryl sulfate, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Aluminium lactate, Titanium dioxide, Allantoin, Aluminium fluoride, chlórhexidínu digluconate, Sodium saccharine, Bisabolol, Limonene

Objem:
75 ml

 

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Proti paradentóze, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Kód:  ZUB338
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4010439200861
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18