Obnoviť stránku

LACALUT Aktiv 75ml + kefka na zuby

4,7 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LACALUT Aktiv 75ml + kefka na zuby

Zubná pasta LACALUT Aktiv s objemom 75 ml je špeciálne vyvinutá na prevenciu a ochranu proti paradentóze. Vyniká svojimi výraznými sťahujúcimi účinkami, pomáha posilňovať parodont a zastavuje krvácanie ďasien. Jej bohaté zloženie obsahuje celý rad účinných zložiek, ako sú napríklad fluoridy, ktoré spevňujú zubnú sklovinu a chránai ju pred vznikom zubného kazu. Pasta zanecháva pocit dokonale čistých a sviežich úst. V balení nájdete zadarmo kefku na zuby LACALUT aktív. Starajte sa o svoj chrup a udržujte si zdravie ďasien, aby bol váš úsmev stále žiarivý.
Aktívne látky:

  • aluminium laktát sa vyznačuje svojimi výraznými adstringentnými (sťahujúcimi) účinkami
  • alantoín a bisabolol pôsobia protizápalovo
  • chlórhexidín účinne bojuje proti zubnému povlaku, rozrušuje zubný povlak a zabraňuje jeho spätnému usadzovaniu na sklovine

Účinky:
Pravidelným používaním zubnej pasty LACALUT aktív sa znižuje riziko rozvoja paradentózy. Prípravok chráni dutinu ústnu pred krvácaním ďasien a zápalmi.

Použitie:
Čistite si zuby dvakrát denne ráno a večer. Pastu neprehĺtajte, ale vždy ju vypľujte. Pre ešte väčší účinok je ideálne čistiť zuby zubnou kefkou LACALUT aktív a po vyčistení zubov vypláchnuť ústa ústnou vodou LACALUT aktív. 
Objem:
75 ml
Obsah balenia:

  • zubná pasta
  • kefka na zuby
 

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Druh

Druh kefky Klasická
Kód:  ZUB337
Produktové číslo:  4016369323663

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08