Obnoviť stránku

LABELLO Original&Med Duopack

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LABELLO Original&Med Duopack

Pery sú náchylné, je teda dôležité sa o ne riadne starať. Začnite vašu starostlivosť o ne aj vy s balzamom na pery LABELLO. Vďaka hydratácii zaistíte to, aby sa vaše pery nevysúšali. Ak máte popraskané pery, potrebujete balzam s regeneráciou, ktorá pomôže navrátiť perám ich pôvodný vzhľad. LABELLO Original&Med Duopack sa skladá aj z aktívnej látky, ktorou je bambucké maslo. Ide o prírodnú kozmetiku. Balzam na pery bol dermatologicky testovaný, máte teda istotu jeho nezávadnosti.

Dôležité vlastnosti balzamu na pery LABELLO Original&Med Duopack

  • Pery dostanú z balzamu všetko, čo potrebujú
  • Chráňte svoje pery pred popraskaním
  • Regeneračná zložka v balzame podporí hojenie
  • Aktívna látka: bambucké maslo
  • Vôňa: bez parfumácie
  • Radí sa medzi prírodnú kozmetiku
  • Je dermatologicky testovaný

Zloženie

Labello Original: Oktyldodekanol Hydrogenated rapeseed oil, Ricinus communis seed oil, Cera alba, Etylhexyl Stearate, Cetyl palmitate, Cetearyl alcohol, Polyglyceryl-3 diisostearate, Copernicia cerifera cera, Butyrospermum parkii butter, Persea gratissima oil, Simmondsia chinensis seed oil, Tocopherol, Helianthus annuus seed oil, Aqua, Linalool, Citronellol, Citral, Aróma Labello MED Repair: Oktyldodekanol Ricinus communis seed oil, Hydrogenated rapeseed oil, Cera alba, Cetyl palmitate, Ethylhexyl methoxycinnamate, Butyrospermum parkii butter, Polyglyceryl-3 diisostearate, Bis-diglyceryl polyacyladipate-2, Butyl methoxydibenzoylmethane, Cetearyl alcohol, Octocrylene, Glycerín, Panthenol, Bisabolol, Persea gratissima oil, Simmondsia chinensis seed oil, Tocopherol, Tokoferylacetát Helianthus annuus seed oil, Aqua, BHT, Pantolactone, Citric acid, Aróma, CI 77891, CI 77492

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo, Prírodné

Hmotnosť

Hmotnosť 11 g (0,01 kg)

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia

Príchuť

Vôňa Bez parfumácie
Kód:  BALZ22
Produktové číslo:  4005900590633

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19