Obnoviť stránku

LABELLO Hyaluron Lip Moisture Plus 5,2 g

3,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,60 €

LABELLO Hyaluron Lip Moisture Plus 5,2 g

Pery sú náchylné, preto by ste sa o ne mali riadne starať. Poskytnite im starostlivosť s balzamom na pery LABELLO. Praskaniu pier zabránite pomocou správnej hydratácie. Starajte sa o svoje pery a dodajte im výživu pre ich príťažlivý vzhľad. LABELLO Hyaluron Lip Moisture Plus 5,2 g je rozšírený o aktívnu látku, ktorou je kyselina hyalurónová.

Zaujímavé parametre balzamu na pery LABELLO Hyaluron Lip Moisture Plus 5,2 g

  • Balzam perám dodá to, čo potrebujú
  • Chráňte svoje pery pred dehydratáciou
  • Balzam dopraje perám starostlivosť aj potrebnú výživu
  • Aktívna látka: kyselina hyalurónová

Zloženie

Prunus amygdalus dulcis oil (sweet almond oil) glycerin, Ricinus communis seed oil, Cocos nucifera oil, Aqua, Behenyl behenate, Butyrospermum parkii butter, Helianthus annuus seed cera, Diisostearoyl polyglyceryl-3 dimer dilinoleate, Sodium hyaluronate, Centella asiatica extract, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Copernicia cerifera cera, Helianthus annuus seed oil, Polyglyceryl-4 diisostearate/polyhydroxystearate/sebacate, Citronellol, Geraniol, Aroma

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Hydratácia, Výživa, Starostlivosť

Hmotnosť

Hmotnosť 5 200 g (5,2 kg)
Kód:  BALZ238
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005900994509

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18