Obnoviť stránku

L'ORÉAL PARIS Studio Line Out of Bed 150 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,29 €

L'ORÉAL PARIS Studio Line Out of Bed 150 ml

Vláknitý modelačný sprej na vlasy L'ORÉAL PARIS Studio Line Out of Bed je skvelý stylingový vlasový prípravok, ktorý pomáha ľahšie dotvarovať účes. Na vlasoch vytvára textúru a dodáva im efekt rozstrapatených vlasov, akoby ste práve vstali z postele. Je ideálny pre kratšie a stredne dlhšie vlasy. Príjemná konzistencia krému sa ľahko aplikuje, nezanecháva žiadne zvyšky, vlasy nezaťažuje, nemastí a nelepí. Prípravok je vhodný pre všetky typy vlasov. Kúpte si tento jedinečný vláknitý modelačné krém pre ležérny styling.
Použitie:
Malé množstvo krému naneste na končeky prstov, zapracujte do suchých vlasov a upravte do požadovaného tvaru.
Zloženie:
Aqua/water, Alcohol denat., PVP, VP/dimethylaminoethylmethacrylate copolymer, Hydroxypropylcellulose, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG / PPG-22/24 dimethicone, PEG-90M, trietanolamín, polyquaternium-11, Polystyrene, Limonene, Pentasodium pentetate, Benzophenone-4, Benzyl salicylate, carbomer, Butylphenyl methylpropional, Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Účinok

Účinok Rozčesávanie, Zvlnenie

Objem

Objem 150 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Typ

Typ produktu Krém

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  VLS342
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5011408053814

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08