Obnoviť stránku

ĽORÉAL ELSEVE Fibralogy Air 150 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL ELSEVE Fibralogy Air 150 ml

Nestihli ste si umyť vlasy? Riešenie je jednoduché: suchý šampón Elseve Fibralogy Dry od celosvetovo známej značky L'ORÉAL Paris. S ním môžete pokojne umývanie vlasov o jeden deň odsunúť. Šampón absorbuje z vlasov prebytočný maz a dodá im sviežosť a plný objem v priebehu dvoch minút. Nezanecháva viditeľné stopy.

Prečo si zaobstarať tento suchý šampón? 

  • Výrobok celosvetovo uznávanej značky L'ORÉAL Paris
  • Bez starostí môžete posunúť umývanie vlasov o jeden deň
  • Absorbuje prebytočný maz z vlasov
  • Dodá vlasom sviežosť a objem
  • Nezanecháva stopy

Použitie: Nádobku pretrepte a potom nastriekajte na vlasy zo vzdialenosti asi 30 cm, zamerajte sa na korienky. Nechajte pôsobiť dve minúty a potom rozčešte.

Zloženie: Isobutane, Alcohol denat., Aluminum starch octenylsuccinate, Isopropyl myristate, Calcium carbonate, Aqua/water, Dimethicone, Dimethiconol, Limonene, Linalool, Benzyl alcohol, Propylene carbonate, Alpha-isomethyl ionone, Geraniol, Disteardimonium hectorite, Citronellol, Citral, Parfum/fragrance.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ šampónu

Typ šampónu Suchý

Účinok

Účinok Objem

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 150 ml
Kód:  VLS202
Produktové číslo:  3600523305001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09