Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Elséve Color-Vive

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Elséve Color-Vive

Osvedčená značka L'ORÉAL Elséve teraz odhaľuje tajomstvo dlhotrvajúcej a žiarivej farby. Farbené vlasy sú citlivejšie na pôsobenie vonkajších vplyvov, a preto potrebujú špeciálnu starostlivosť. Zvoľte denný krém Color Vive s unikátnym zložením pre farbené a melírované vlasy. Aplikuje sa na umyté alebo suché vlasy a chráni ich pred žehlením, kulmovaním a slnečným žiarením. Výsledkom bude ľahké rozčesávanie a žiarivá intenzívna farba. Jemná krémová konzistencia sa okamžite vstrebáva, vlasy nezaťažuje a nezanecháva v nich zvyšky. 

Hlavné prednosti

  • Denný krém pre farbené a melírované vlasy
  • Vlasy intenzívne vyživuje
  • Chráni farbené vlasy pred žehlením, kulmovaním a slnečným žiarením
  • Navracia oslnivý lesk
  • Bez oplachovania
  • Obohatený o Lindseed elixír a UV filtre
  • Aplikácia na suché alebo mokré vlasy

Zloženie:
Aqua/water, cetearyl alcohol, Cocos nucifera oil/coconut oil, Cetyl alcohol, Cetyl ester, Tocopherol, Lactic acid, Phenoxyethanol, Dioktadecyl alcohol, Behentrimonium methosulfate, Etylhexyl methoxycinnamate, Trideceth-6, Chlorhexide digluconate, Poly (linseed oil), Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Linalool, Benzophenone-4, Amodimethicone, Alpha-Isomethyl ionone, myristyl alcohol, Geraniol, BHT, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Cetrimonium chloride, Coumarin, Hexyl cinnamal, Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 150 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová
Kód:  VLS421
Produktové číslo:  3600523321971
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11