Obnoviť stránku

L'ORÉAL CASTING Sunkiss Jelly 01 Brunette 100 ml

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

L'ORÉAL CASTING Sunkiss Jelly 01 Brunette 100 ml

L'ORÉAL CASTING Sunkiss Jelly prináša novú éru zosvetľovania vlasov. Priehľadný gél postupne zosvetlí vaše vlasy až o niekoľko odtieňov. Je obohatený o olej z kamélií. Vlasy počas aplikácie vyživuje a vytvára nádherný lesk. Gél je vhodný najmä pre svetlohnedé až tmavé blond vlasy. Bez amoniaku. 

Slnkom pobozkané vlasy so Sunkiss Jelly od L'ORÉAL!

Kľúčové vlastnosti

  • Postupné zosvetlenie
  • Obsahuje olej z kamélie
  • Neobsahuje amoniak
  • Dlhotrvajúci efekt
  • Pre nefarbené vlasy

Farba:
pre svetlohnedé až tmavé blond vlasy

Aktívne látky:
olej z kamélie – má vyživujúce vlastnosti

Aplikácia:
Aplikujte na suché, nefarbené vlasy. Pomocou dlaní naneste gél na vlasy alebo len na vybrané pramienky a vmasírujte. Nechajte pôsobiť a neoplachujte. Pre lepší a rýchlejší efekt vysušte vlasy fénom alebo na slniečku. Používajte každý druhý deň, až kým dosiahnete požadovaný odtieň. 

Zloženie:
Aqua/water, Alcohol denat., Hydrogen peroxide, Ammonium acryloyldimethyltaurate/steareth-25 methacrylate, Crosspolymer, Izopropyl myristate, Sodium stannate, Camellia oleifera seed oil, Limonene, Benzyl salicylate, Benzyl alcohol, Linalool, Phosphoric acid, Tetrasodium pyrophosphate, Hexyl cinnamal, Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Podľa radu

Podľa radu ĽOréal Paris CASTING

Odtien

Odtieň Hnedá
Kód:  VLS271
Produktové číslo:  3600522716358
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03