Obnoviť stránku

Kronstar Čistiaci prostriedok na rúry a grily 500 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kronstar Čistiaci prostriedok na rúry a grily 500 ml

Čistiaci prostriedok Kronstar na rúry a grily je skvelým pomocníkom, ktorý vám pomôže udržať žiarivú čistotu v kuchyni. Vďaka unikátnej formuli si hravo poradí aj so silným znečistením a účinne odstráni zaschnuté nečistoty a pripálené zvyšky jedla z rúry a grilu. Pomocou praktického rozprašovača sa vám bude čistič na znečistený povrch dobre nanášať. Prípravok nie je vhodný pre plastové, hliníkové a lakované povrchy.
Použitie:
Pred použitím prípravok dôkladne pretrepte. Rovnomerne ho nastriekajte na vychladnutý povrch rúry a nechajte pôsobiť po dobu cca jednej hodiny. Potom umyte vlhkou handrou. Pri veľmi silnom znečistení nechajte čistič pôsobiť celú noc.
Zloženie:
<5 % mydlo

 

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Typ

Typ čističa Sprej
Kód:  CIS165
Produktové číslo:  9001531152238

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03