Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

KRISTIN ESS Scalp Purifying Micellar Shampoo 296 ml

Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -8 %
11,90 € 13 €

KRISTIN ESS Scalp Purifying Micellar Shampoo 296 ml

Túžite mať vždy čisté a zdravé vlasy? Tak si zaručene obľúbite šampón Kristin Ess s objemom 296 ml. So strieborným šampónom sú spokojné blondínky, ktorým sa nepáči žltý tón vo vlasoch. Tento typ šampónu nie je ideálny ako náhrada bežného umývania vlasov, stará sa iba o zosvetlenie odtieňa. KRISTIN ESS Scalp Purifying Micellar Shampoo 296 ml je ideálnou voľbou na akýkoľvek typ vlasov. Bol vyvinutý pre ženy. Pokiaľ vám vyhovuje tekutý (klasický) typ šampónu, potom sa tento stane vaším obľúbeným. Vaše vlasy sa budú krásne lesknúť. S týmto šampónom budú vlasy hĺbkovo vyčistené. Šampón bez parabénov a bez sulfátov bude tým najvhodnejším pre vaše vlasy.

Dôležité funkcie šampónu KRISTIN ESS Scalp Purifying Micellar Shampoo 296 ml

  • S pomocou tohto šampónu budú vaše vlasy čisté, zdravé a krásne
  • Strieborný šampón premení vašu žltú blond na studený odtieň
  • Šampón Kristin Ess má objem 296 ml
  • Na všetky typy vlasov
  • Dámsky šampón
  • Dosiahnete tiež výrazný lesk
  • Dokonale hĺbkovo čistí
  • Druh KRISTIN ESS Scalp Purifying Micellar Shampoo 296 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie bez parabénov a bez sulfátov

Zloženie

WATER (AQUA / EAU), SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERÍN, FRAGRANCE (PARFUM), OLETH-5, PANTHENOL, HYDROLYZED PEA PROTEIN, HYDROLYZOVANÝ RYŽOVÝ PROTEÍN, VÝŤAŽOK Z KVETOV CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA), COCOS NUCIFERA (COCONUT) FRUIT EXTRACT, EQUISETUM HIEMALE EXTRACT, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF EXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT, ŠŤAVA Z LISTOV ALOE BARBADENSIS, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, PERSEA gratissima (AVOCADO) OIL, Ricinus communis (CASTOR) SEED OIL, COCO-GLUCOSIDE, ALGIN, CARRAGEENAN, CHITOSAN, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM METHYL ISETHIONATE, DISTEARETH-100 IPDI, SODIUM LAUROAMPHOACETATE, SODIUM BENZOATE, LAURIC ACID, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, POLYQUATERNIUM-10, ZINC LAURATE, Polyquaternium-7, SODIUM LAURATE, SODIUM GLYCOLATE, Trisodium ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, STEARETH-100, CHLOROACETIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, Leuconostoc / radish ROOT fermenty Filtrate, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, Sorbitan Olea, XANTHAN GUM, COUMARIN. 210376

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez sulfátov

Účinok

Účinok Lesk, Hĺbkové čistenie

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 296 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo, Vegan

Typ

Typ produktu Gél
Kód:  KSVL8175
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  840797159730

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01