Obnoviť stránku

KRISTIN ESS Moisture Rich Curl Shampoo 296 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
10 €

KRISTIN ESS Moisture Rich Curl Shampoo 296 ml

Chceli by ste mať vlasy vždy krásne lesklé a zdravé? Potom vás iste poteší šampón Kristin Ess. Strieborný šampón je obľúbený u blondínok, ktoré nechcú mať vo vlasoch žlté tóny. Tento šampón nie je náhrada bežného umývania vlasov, stará sa iba o odstránenie žltej farby. KRISTIN ESS Moisture Rich Curl Shampoo 296 ml sa hodí na všetky druhy vlasov. Tento typ je určený pre ženy. Ak máte radi tekutý (klasický) šampón, potom vám tento bude iste vyhovovať. Ak potrebujete, aby boli vaše vlasy dokonale hydratované, zvolili ste ideálny typ. Prostredníctvom svojho zloženia sa podieľa na výžive vašich vlasov. Tento šampón sa radí k hĺbkovo čistiacim.

Dôležité funkcie šampónu KRISTIN ESS Moisture Rich Curl Shampoo 296 ml

  • Tento šampón sa postará, aby boli vaše vlasy čisté a zdravé
  • Strieborný šampón zbaví vaše vlasy žltého odtieňa
  • Na všetky typy vlasov
  • Dámsky šampón
  • Vlasy budú potom hydratované
  • Perfektne vyživí vlasy
  • Šampón s hĺbkovo čistiacimi účinkami
  • Druh KRISTIN ESS Moisture Rich Curl Shampoo 296 ml: tekutý (klasický)

Zloženie

WATER, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PROPANEDIOL, GLYCOL DISTEARATE, PHENOXYETHANOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, ALANINE, ARGININE, ASPARTIC ACID, GLYCINE, HISTIDINE, ISOLEUCINE, PHENYLALANINE, PROLINE, SERINE, SODIUM PCA, PCA, SODIUM LACTATE, THREONINE, VALINE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) STEROLS, GLYCOLIPIDS, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, HYDROXYACETOPHENONE, LAURYL LACTYL LACTATE, PEG-150 DISTEARATE, PHOSPHOLIPIDS, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, FRAGRANCE.

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratácia, Výživa, Hĺbkové čistenie

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Typ

Typ produktu Gél
Kód:  KSVL8176
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3700426237567

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03