Obnoviť stránku

Kozmetika pre mužov L'Oréal Paris

L' Oréal Men Expert

L'Oréal Men Expert: Aj páni si zaslúžia kompletnú starostlivosť

Rad L'Oréal Men Expert bol vytvorený špeciálne pre potreby mužov. O tie sa postarajú hygienické produkty a produkty starostlivosti o pokožku, ako sú krémy alebo séra. Men Expert zároveň myslí na všetky typy pleti, preto aj v oblasti pánskej kozmetiky nájdete šetrné výrobky určené na citlivú mužskú pokožku.

L' Oréal Men Expert starostlivosti o pleť

Starostlivosť o pleť L'Oréal Men Expert

Chcete mať hydratovanú a upokojenú pokožku? Z kompletných radov pleťovej kozmetiky L'Oréal Men Expert si vyberiete. Viac ako dôkladne testované výrobky tak môžu prinášať špičkovú starostlivosť mužom každého veku.

Hygiena L'Oréal Men Expert

Vlastnosťou moderného muža je nepochybne cítiť sa dobre celý deň. So sprchovými gélmi najrôznejších vôní, ktoré čistia pokožku a zároveň poskytujú aj pocit sviežosti a energie, a s dezodorantmi a antiperspirantmi L'Oréal Men Expert takýto pocit dosiahnete.

loreal men expert hygiena
loreal men expert starostlivosti o fúzy

Starostlivosť o vlasy a bradu L'Oréal Men Expert

L'Oréal Men Expert predstavuje rad Barber club, ktorý je obohatený o prírodné cédrové drevo. Produkty tohto radu sa postarajú o to, aby vaša brada a vlasy boli dobre vyživené, a hlavne aby dobre vyzerali. Páni si zaslúžia aj skvelú starostlivosť o vlasy. Produkty radu Men Expert sú inšpirované storočnou skúsenosťou s výrobou produktov starostlivosti o vlasy od L'Oréal Paris. Či už sa stretávate so šedinami alebo potrebujete každodennú starostlivosť o svoje vlasy, Men Expert vám má čo ponúknuť.

Spresniť parametre
43 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12