Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

KOLORKY DELUXE VELVET PANTS Wild veľkosť XL (17 ks)

5 15 hodnotení
Variant
Veľkosť
L XL
Garancia najlepšej ceny
9,08 €

KOLORKY DELUXE VELVET PANTS Wild veľkosť XL (17 ks)

Chcete, aby malo vaše dieťa pohodlie aj v plienkach? Potom určite oceníte eko plienky KOLORKY DELUXE VELVET PANTS – wild – XL (12 – 16 kg). Indikátor vlhkosti vás bude varovať, až bude potrebné plienku vymeniť. Ekologické plienky neboli pri výrobe bielené chlórom, nemusíte sa teda báť zdravotnej škodlivosti. S pomocou anatomického absorpčného jadra sa bio plienka prispôsobí telu. Ekologické plienky majú veľkosťXL. V balení nájdete 17 detských plienok Kolorky. Eko plienky dieťaťu bez problému navlečiete, sú totiž opatrené elastickým pásom. Plienky pre deti neobsahujú parfémy, nebudú dráždiť pokožku. Sú vyrobené tak, aby predchádzali vzniku zaparenín.

Kľúčové parametre ekologických plienok KOLORKY DELUXE VELVET PANTS – wild – XL (12 – 16 kg)

  • Pohodlné ekologické plienky Kolorky sú potrebnou výbavou pre každé bábätko
  • Užitočné vlastnosti: indikátor vlhkosti, anatomické absorpčné jadro, predchádzajú vzniku zaparenín, elastický pás, bez parfumácie a bez bielenia chlórom
  • Veľkosť bio plienok KOLORKY DELUXE VELVET PANTS – wild – XL (12 – 16 kg): XL
  • Minimálna hmotnosť dieťaťa: 12 kg
  • Maximálna hmotnosť dieťaťa: 16 kg
  • Balenie obsahuje 17 detských plienok

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 17 ks

Veľkosť

Veľkosť XL

Hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 12 kg
Maximálna hmotnosť dieťaťa 16 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Indikátor vlhkosti, Anatomické absorpčné jadro, Predchádzajú vzniku zaparenín, Elastický pás, Bez parfumácie, Bez bielenia chlórom

Typ

Typ Plienkové nohavičky, Ekologické

Typ

Typ Jednorazové
Kód:  PLN303
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595658100810

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03