Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Kočíky Thule

Thule kočárek

Kočíky Thule uľahčia váš každodenný život

Švédska firma Thule vyrába odolné a kvalitné príslušenstvo na každú príležitosť už od roku 1942. Kočíky Thule môžete vziať do mesta, do terénu, alebo si s nimi ísť dokonca zabehať. Prispôsobia sa novorodencom, batoľatám, dvojčatám aj ďalším súrodencom. Vynikajú ľahkou konštrukciou, jednoduchým ovládaním a skladacím systémom. Zaistite bezpečie pre vaše dieťa a menej starostí pre vás s kočíkom Thule.

Kočárek Thule Urban Glide 2

Kočík na behanie Thule Urban Glide 2

Kočík Thule Urban Glide 2 bol vyvinutý pre všetkých moderných rodičov, ktorí sú neustále v pohybe. Kočík môžete vziať ako do mesta, tak na prechádzku v prírode. Je skvelým spoločníkom na behanie vďaka svojej odľahčenej konštrukcii a 16″ kolesám. Tieto vlastnosti zaisťujú aj ľahké ovládanie v každom teréne. Kočík Thule Urban Glide 2 ponúka aj otočnú ručnú brzdu pre čo najväčšie bezpečie vás aj dieťaťa.

Multifunkčné kočíky Thule Sleek

Štýlový mestský kočík Thule Sleek využijete už od narodenia dieťaťa. S adaptérom na korbu, autosedačku a rozšírením pre ďalšie dieťa si kočík môžete prispôsobiť presne podľa vašich predstáv. Konfigurácia jeho rôznych variantov je jednoduchá a rýchla. Otočné predné kolesá, ľahká konštrukcia a kompaktné rozmery kočíka Thule Sleek zaistia jednoduché ovládanie aj na nerovnom teréne.

Sportovní kočárek Thule
Thule kočárek

Mestský kočík Thule Spring

Kočík Thule Spring bude perfektným spoločníkom na prechádzky po meste. Jeho špecialitou je možnosť ovládania, skladania aj prenášania jednou rukou, pričom dieťa môžete stále držať v tej druhej. Má ľahkú konštrukciu a v zloženom stave sám stojí. Kolesá kočíka Thule Spring sú odolné voči prepichnutiu aj na drsnom povrchu. Kočík má ventilovanú striešku so sieťovaným okienkom, jej predĺženie zároveň chráni pred UV žiarením s faktorom 50+.

Spresniť parametre
52 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16