Obnoviť stránku

Kočíky Joie

Kočíky Joie

Kočíky Joie – bezpečnosť a pohodlie na prvom mieste

Kvalitné detské vybavenie, na ktoré sa môžete spoľahnúť, by malo byť základom vašej výbavy a kočíky Joie toto kritérium spĺňajú na jednotku. Pomôžu vám s prekonávaním každodenných výziev, ktorým môžete čeliť. Chcite pre vaše dieťa to najlepšie – kočíky Joie sú vyrobené z vysoko kvalitných, netoxických a odolných materiálov a konštruované tak, aby sa dieťa cítilo úplne bezpečne a pohodlne. Joie svoje produkty neúnavne testuje aj v extrémnych situáciách, a tak máte istotu, že sú pripravené čeliť čomukoľvek. Presvedčte sa sami. V ponuke nájdete štýlové športové aj golfové kočíky Joie, od jednoduchých až po luxusné.

Joie športový kočík

Športový kočík Joie vezmete do mesta aj na výlety

Vyrážate von na vychádzku, alebo potrebujete ísť nakúpiť do mesta a hľadáte skladný, praktický, a pritom bezpečný kočík, ktorý s vami udrží krok v akejkoľvek situácii? Športový kočík Joie sa stane perfektným partnerom, či už jazdíte autom, alebo autobusom. Otočné gumové kolesá s aretáciou, zloženie jednou rukou, 5-bodový bezpečnostný pás, polohovateľná chrbtová opierka aj opierka nôh a príjemný dizajn kočíka Joie robia z každej cesty zábavu namiesto práce navyše.

Kombinovaný kočík Joie – klasika a športiak v jednom

Akonáhle sa vám to hodí alebo dieťa odrastie, môžete kombinovaný kočík Joie s hlbokou korbou vystriedať športovým modelom, ktorý na prechádzke po meste upúta pozornosť štýlovým dizajnom. Bezpečnosť a komfort sú pre Joie vždy na prvom mieste, preto má kočík 5-bodový bezpečnostný pás, polohovateľné opierky chrbta i nôh a gumové kolesá s aretáciou na zdolávanie najrôznejších nástrah veľkomesta. Kombinovaný kočík Joie dostanete s držiakom na nápoj aj úložným košíkom.

Joie kočík 2 v 1
Golfky Joie

Golfové kočíky Joie sú vysoko flexibilné, ľahké a kompaktné

Hľadáte perfektný kočík, s ktorým bude cestovanie a surfovanie po mestskom okolí jedna radosť? Golfové kočíky Joie sú perfektné pre deti, ktoré už dokážu sedieť, a vydržia s nimi takmer až do predškolského veku. Svoju popularitu si získali vďaka dvom pohodlným rukovätiam, ktorými sa kočík perfektne ovláda, odolným plastovým kolieskam, ktoré sa nezadrhávajú a zaručene s nimi nedostanete defekt, nízkej hmotnosti a zloženiu jednou rukou v priebehu okamihu. S kočíkmi Joie zvládnete všetky cestovné povinnosti.

Spresniť parametre
14 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14