Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

KNEIPP Súprava masážnych olejov 3× 20 ml

4,9 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KNEIPP Súprava masážnych olejov 3× 20 ml

Darčeková súprava masážnych olejov KNEIPP Mein kleines Massageset je skvelým darčekom pre všetkých milovníkov masáží. Obsahuje tri druhy masážnych olejov, a to olej Mandľové kvety, Staré dobré časy a Ylang-Ylang. Vďaka účinným látkam rastlinného pôvodu oleje vynikajú blahodarným vplyvom na pokožku. Regenerujú ju a poskytujú potrebnú hydratáciu a výživu. Zanechávajú ju vláčnu a pevnú. Pri masáži sa uvoľňujú éterické oleje, ktoré povzbudzujú zmysly a pokožke dodávajú príjemnú vôňu. Dochádza k zmierneniu napätia svalov, zníženiu bolesti kĺbov a svalov a zlepšeniu spánku. Prípravky nezanechávajú mastný film a neobsahujú žiadne konzervanty, parafíny, silikóny a minerálne oleje. Nechajte sa rozmaznávať a doprajte si uvoľňujúcu masáž v pohodlí svojho domova.
Aktívne látky:
  • Mandľový, jojobový a slnečnicový olej pomáhajú obnovovať pružnosť pokožky
  • Vitamíny A a E chráni bunky pred poškodením
Účinky:
Po masáži dochádza k uvoľneniu tela a taktiež mysle, k stimulácii krvného obehu a podpore imunitného systému. Budete sa cítiť ako znovu narodení, celé telo bude dokonale zrelaxované a odplaví sa všetok stres a únava. Vaša pokožka získa hodvábnu jemnosť, pružnosť a pevnosť, bude nádherne prevoňaná a žiariaca zdravým vzhľadom.
Použitie:
Olej naneste v tenkej vrstve na pokožku a ľahkými krúživými pohybmi vmasírujte.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Objem:
3× 20 ml
Obsah súpravy:
  • Masážny olej Ylang-Ylang 20 ml
  • Masážny olej Staré dobré časy (Glückliche Auszeit) 20 ml
  • Masážny olej Mandľové kvety (Mandelblüten Hautzart) 20 ml
Zloženie:
1. Ylang-Ylang: Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Cananga odorata Flower Oil, Coumarin, Citronellol, Linalool, Geraniol, Eugenol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Parfum (Fragrance), Tocopherol.
2. Staré dobré časy: Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Papaver Orientale (Poppy) Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Citrus Aurantium dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Juniperus communis Fruit Oil, olibanum, Limonene, Geraniol, Linalool, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Citronellol, Parfum (Fragrance), Tocopherol.
3. Mandľové kvety: Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Helianthus annuus Hybrid Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Flower Extract, Citrus Aurantium dulcis (Orange) Peel Oil, Pogostemon cablin Oil, Limonene, Linalool, Coumarin, Citronellol, Geraniol, Citral, Parfum (Fragrance), Tocopherol.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo, Prírodné

Objem

Objem 60 ml

Určenie

Určenie Unisex

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Telový olej
Kód:  VBAL0578
Produktové číslo:  4008233150161

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12