Obnoviť stránku

KNEIPP Summer Flirt 200 ml

4,9 52 hodnotení
3,89 €

KNEIPP Summer Flirt 200 ml

Chcete svojej pokožke pri umývaní a sprchovaní dodať všetko potrebné, aby vyzerala sviežo? V tom prípade vás iste nadchne sprchový gél KNEIPP. Výrobok má regeneračný, vyživujúci a zjemňujúci účinok. O vašu pokožku bude počas sprchovania a umývania výborne postarané vďaka prvotriednemu zloženie s vitamínmi a prírodnými olejmi. Ak sa radíte medzi milovníkov vegánskych prípravkov, určite vás osloví. Sprchový gél je plný iba tých najkvalitnejších prísad, v ktorých nie sú obsiahnuté parabény. Jeho tropický variant okúzli vaše zmysly a spríjemní každodenné rituály v rámci starostlivosti o vašu pokožku vo vani či v sprche. Tento typ od výrobcu KNEIPP proti svrbeniu kože poskytuje prvotriednu starostlivosť, intenzívne zvláčňuje pokožku, udržuje ju hebkú a zlepšuje jej pevnosť. Sprchový gél zaistí perfektnú očistu pokožky celého tela a okrem toho ju pomáha tiež regenerovať a udržať ju jemnú a vláčnu.

Hlavné vlastnosti sprchového gélu KNEIPP Summer Flirt 200 ml

  • Sprchový gél KNEIPP premení každodennú rutinu na príjemný zážitok
  • Účinok: regeneračný, vyživujúci a zjemňujúci
  • Zloženie bez parabénov, s prírodnými olejmi a s vitamínmi
  • Nenájdete v ňom žiadne živočíšne zložky
  • Sprchový gél KNEIPP proti svrbeniu kože poskytne pri umývaní a sprchovaní tú najlepšiu starostlivosť
  • Jeho objem predstavuje 583 ml

Zloženie

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, glycerín, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, PEG-40 Sorbitan Peroleate, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Glyceryl Oleate, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Extract, Olej zo sladkých mandlí (Prunus Amygdalus Dulcis), Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Juniperus Mexicana Oil, mentol, Citral, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfum (Fragrance), Glycol Distearate, Sodium Chloride, Citric Acid, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-14M, Sodium Hydroxide, Silica, Glycine Soja (Soybean) Oil, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, CI 19140, CI 42090.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 583 ml

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Regeneračný, Vyživujúci, Zjemňujúci
Špecifikácia Vegánske
Rad Tropický

Problémy

Problémy Proti svrbeniu kože

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, S prírodnými olejmi, S vitamínmi
Kód:  SG1425
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008233169170

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09