Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kneipp Sprchový gél Radosť zo života 200 ml

4,8 46 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
4,49 €

Kneipp Sprchový gél Radosť zo života 200 ml

Sprchový gél Radosť zo života je kozmetický prípravok, ktorý je určený na čistenie pokožky celého tela. Jemná konzistencia gélu pripomína balzam, ktorý šetrne ošetruje pokožku a upokojuje myseľ. Účinne odstraňuje z pokožky nečistoty, ktoré sa na ňu za celý deň nachytali, nadmerný kožný maz a odumreté kožné bunky. Zanecháva pokožku hodvábne jemnú, čistú a rozžiarenú. Rozmaznávajte svoje telo jemným sprchovým gélom, ktorý osvieži vaše telo i myseľ!

Kneipp pôsobí. Prirodzene!

  • Účinné látky rastlinného pôvodu
  • Šetrnosť k pokožke potvrdená dermatológmi univerzitnej kliniky
  • Bez konzervantov spôsobujúcich napr. alergie
  • Bez parafínov, silikónov a minerálnych olejov majúcich negatívny vplyv na životné prostredie
  • Vyvinuté vedcami v odbore prírodných vied
  • Netestované na zvieratách
  • Kneipp podporuje udržateľný rozvoj

Sprchový gél obsahuje éterické oleje z rastliny Litsea Cubeba a citróna, ktoré vás dostanú do príjemnej nálady. Stará o pokožku silou prírody a dodáva jej výživu i hydratáciu. Krásna vôňa prípravku prevonia vašu kúpeľňu a na koži zanechá uvoľňujúcu vôňu. Krémová konzistencia vašu pokožku ošetrí, zvláčni a jedinečným spôsobom upokojí. Bohaté zloženie gélu pokožku regeneruje a dodáva jej mladistvý vzhľad. Doprajte si príjemný relaxačný zážitok každý deň!

O spoločnosti

Kneipp je nemecká firma s tradíciou už od roku 1891, ktorá sa špecializuje na výrobu prírodnej kozmetiky a doplnkov stravy - 100% bylinných alebo založených na bylinnej báze. Zakladateľom bol nemecký kňaz Sebastian Kneipp, ktorého celostné myslenie je aj dnes považované za prelomové v oblasti prírodných liečebných metód aj preventívnej medicíny. Filozofia zdravého životného štýlu podľa Kneippa zahŕňa a prepája vodu, bylinky, stravu, pohyb a duševnú rovnováhu.

 

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia dTest

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Ocenenie

Ocenenia dTest

Objem

Objem 200 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 200 g (0,2 kg)

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Upokojujúci
Špecifikácia Bio, Netoxické, Prírodné, Vegánske

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov, Bez sulfátov, S prírodnými zložkami

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél
Kód:  SG252
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008233153117

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02