Obnoviť stránku

KNEIPP Sprchový gél Goodbye Stress 200 ml

4,9 51 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,39 €

KNEIPP Sprchový gél Goodbye Stress 200 ml

Chcete premeniť dennú rutinu na príjemný zážitok a svojej pokožke pri sprchovaní dopriať všetko, čo si žiada? Potom si vás určite získa sprchový gél KNEIPP. Ak vás oslovujú vegánske prípravky, je pre vás ideálnou voľbou. Sprchový gél navyše neobsahuje silikóny. Sprchový gél zaistí perfektnú očistu pokožky celého tela a okrem toho ju pomáha tiež regenerovať a udržať ju jemnú a vláčnu.

Kľúčové prednosti sprchového gélu KNEIPP Sprchový gél Goodbye Stress 200 ml

  • Sprchový gél KNEIPP zaistí perfektnú očistu pokožky celého tela
  • Zloženie bez silikónov
  • Skladá sa iba z ingrediencií rastlinného pôvodu
  • Jeho objem predstavuje 693 ml

Zloženie

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Polysorbate 20, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Parfum (Fragrance), Mentha Aquatica Flower/Leaf/Stem Extract, Rosmarinus Offi cinalis (Rosemary) Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Camphor, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glycerin, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Citric Acid, Glycine Soja (Soybean) Oil, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 693 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 206 g (0,21 kg)

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Špecifikácia Vegánske

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov
Kód:  SG1279
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008233166346

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07