Obnoviť stránku

KNEIPP Sprchový gel Good Morning 200 ml

4,9 51 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,60 €

KNEIPP Sprchový gel Good Morning 200 ml

Obzeráte sa po výrobku, ktorý by dodal vašej pokožke pri sprchovaní všetko, čo potrebuje? Potom si vás určite získa sprchový gél KNEIPP. Sprchový gél je nabitý poctivými ingredienciami zo sveta prírody. V nádobke získate kúsok rýdzej prírody a úplne ekologický produkt. Sprchový gél je navyše úplne bez silikónov. Starostlivo vybrané suroviny z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva sa postarajú o výnimočnú starostlivosť. Sprchový gél zaistí perfektnú očistu pokožky celého tela a okrem toho ju pomáha tiež regenerovať a udržať ju jemnú a vláčnu.

Hlavné prednosti sprchového gélu KNEIPP Sprchový gel Good Morning 200 ml

  • Sprchový gél KNEIPP vašu pokožku zrelaxuje, vyživí a poteší vaše zmysly
  • Zloženie bez silikónov a s prírodnými zložkami
  • Aktívne látky sprchového gélu: esenciálne oleje
  • Jeho objem predstavuje 200 ml

Zloženie

Aqua (Voda), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Polysorbate 20, Citrus Aurantifolia Oil (limetkový olej), Ocimum Basilicum Oil (bazalkový olej), Citrus Aurantium Dulcis Flower Oil (olej z kvetov pomarančovníka), Citrus Limon fruit Extract (extrakt z citrónov), Limonene, Linalool, Citral, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfum (Fragrance), Glyceryl Oleate, Glycerín, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Coco-Glucoside, PEG - 40, Sorbitan Peroleate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-18 Glyceryl, Oleate/Cocoate, Sodium Chloride, Citric Acid, Helianthus Annuus Hybrid Oil (slnečnicový olej), Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Glycine Soja Oil (sójový olej), Tocopherol, CI 10020, CI 47005

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Špecifikácia Ekologické

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov, S prírodnými zložkami
Kód:  SG1064
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008233163529

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04