Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

KNEIPP sprchovací gél 2 v 1 Ranný budíček 200 ml

4,9 12 hodnotení

KNEIPP sprchovací gél 2 v 1 Ranný budíček 200 ml

KNEIPP Sprchový gél 2v1 Sila energie
 

Sprchový gél Sila energie je kozmetický prípravok, ktorý je určený na čistenie pokožky tela i vlasov mužov. Jemná konzistencia gélu šetrne ošetruje a osviežuje telo. Účinne odstraňuje z pokožky nečistoty, ktoré sa na ňu za celý deň nachytali, nadmerný kožný maz a odumreté kožné bunky. Zanecháva pokožku hodvábne jemnú, čistú a rozžiarenú. Prípravok je možné kúpiť minimálne po dvoch a viac kusoch. Rozmaznávajte svoje telo osviežujúcim sprchovým gélom, ktorý vám dodá silu a energiu!

Sprchový gél má bohaté zloženie a stará sa o pokožku silou prírody. Dodáva jej výživu i hydratáciu. Svieža vôňa prípravku prevonia vašu kúpeľňu a na koži zanecháva mužnú vôňu plnú energie. Jemná konzistencia vašu pokožku ošetrí, zvláčni a jedinečným spôsobom regeneruje. Dodáva pokožke silu, pevnosť a mladistvý vzhľad. Dodajte svojej pokožke silu a energiu každý deň!

Typ pokožky:
Pre všetky typy mužskej pokožky.
Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku a jemne napeňte. Po umytí dôkladne opláchnite.
Upozornenie:
Prípravok je možné kúpiť minimálne po dvoch a viac kusoch.
Objem:
200 ml

O spoločnosti

Kneipp je nemecká firma s tradiciou už od roku 1891, ktorá se špecializuje na výrobu prírodnej kozmetiky a doplnkov stravy – 100% bylinných alebo založených na bylinnej báze. Zakladateľom bol nemecký kňaz Sebastian Kneipp, ktorého celostné myslenie je i dnes považované za prelomové v oblasti prírodných liečebných metód i preventívnej medicíny. Filozofie zdravého životního štýlu podľa Kneippa zahrnňuje a prepája vodu, bylinky, stravu, pohyb a duševnú rovnováhu.

 
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Určenie

Určenie Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov

Typ šampónu

Typ šampónu 2 v 1

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 200 ml

Určenie

Určenie Pánske

Vlastnosti

Účinok Hydratačný
Špecifikácia Prírodné

Typ produktu

Typ produktu 2v1

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél

Typ balenia

Typ balenia Cestovné balenie
Kód:  SG005
Produktové číslo:  4008233129518

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11