Obnoviť stránku

KNEIPP Sprchový gél 2v1 Ľadová sviežosť 200 ml

4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 3,67 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,30 €/ks
Pri kúpe 3-4 ks 2,93 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 2,75 €/ks

KNEIPP Sprchový gél 2v1 Ľadová sviežosť 200 ml

KNEIPP Sprchový gél 2v1 Ľadová sviežosť

Sprchový gél Ľadová sviežosť je kozmetický prípravok, ktorý je určený na čistenie pokožky tela i vlasov mužov. Jemná konzistencia gélu šetrne ošetruje a osviežuje telo. Účinne odstraňuje z pokožky nečistoty, ktoré sa na ňu za celý deň nachytali, nadmerný kožný maz a odumreté kožné bunky. Zanecháva pokožku hodvábne jemnú, čistú a rozžiarenú. Prípravok je možné kúpiť minimálne po dvoch a viac kusoch. Rozmaznávajte svoje telo sprchovým gélom, ktorý vám dodá ľadovú sviežosť!

Sprchový gél má bohaté zloženie a stará sa o pokožku silou prírody. Dodáva jej výživu i hydratáciu. Svieža vôňa prípravku prevonia vašu kúpeľňu a na koži zanecháva mužnú vôňu plnú ľadovej sviežosti. Jemná konzistencia vašu pokožku ošetrí, zvláčni a jedinečným spôsobom regeneruje. Zaistí pokožke silu, pevnosť a mladistvý vzhľad. Dodajte svojej pokožke chladivé osvieženie!

Typ pokožky:
Pre všetky typy mužskej pokožky.
Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku a jemne napeňte. Po umytí dôkladne opláchnite.
Upozornenie:
Prípravok je možné kúpiť minimálne po dvoch a viac kusoch.
Objem:
200 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml
Kód:  SG006
Produktové číslo:  4008233129525

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03