Obnoviť stránku

KNEIPP Sprchovací balzám Pupalka 200 ml

4,9 51 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,49 €

KNEIPP Sprchovací balzám Pupalka 200 ml

Túžite po výrobku, ktorý vašu pokožku pri sprchovaní vyživí, zrelaxuje a zároveň poteší vaše zmysly? Potom si nenechajte ujsť sprchový gél KNEIPP, ktorý šetrne čistí a stará sa o suchú pokožku. Vďaka svojmu zloženiu si poradí rovnako so suchou či podráždenou pokožkou. Výrobok má hydratačný účinok. Pokiaľ máte v obľube vegánske prípravky, bude stálym hosťom vo vašej kúpeľni. Jeho pupalkový variant vás istotne okúzli a spríjemní vaše každodenné chvíle strávené vo vani či sprche. O blahodarné efekty sprchového gélu na vašu pokožku sa postará predovšetkým bambucké maslo, mandľový olej a pupalkový olej. Sprchový gél je navyše úplne bez silikónov. Sprchový gél vašu pokožku jemne vyčistí a zároveň sa o ňu stará a pomáha ju udržať hydratovanú.

Hlavné prednosti sprchového gélu KNEIPP Sprchovací balzám Pupalka 200 ml

  • Sprchový gél KNEIPP vašu pokožku zrelaxuje, vyživí a poteší vaše zmysly
  • Účinok: hydratačný
  • Zloženie bez silikónov
  • Sprchový gél KNEIPP bol vyvinutý pre suchú pleť
  • Aktívne látky sprchového gélu: bambucké maslo, mandľový olej a pupalkový olej
  • Vegánske zloženie
  • Sprchový gél KNEIPP na veľmi suchú pokožku dodá pokožke pri sprchovaní všetko potrebné
  • Objem predstavuje 200 ml

Zloženie

Aqua (Voda) Sodium Laureth Sulfate Glycerin Cocamidopropyl Betaine Coco-Glucoside PEG-40 Sorbitan Peroleate PEG-18 Glyceryl Oleate/ Cocoate Glyceryl Oleate Oenothera Biennis Oil (Pupalka dvouletá) Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandloň obecná) Butyrospermum Parkii Butter (Bambucké máslo) Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba kalifornská) Allantoin Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (Pomeranč) Citrus Limon Peel Oil Citronellol Benzyl Salicylate Hexyl Cinnamal Limonene Sodium Levulinate Sodium Anisate Parfum (Fragrance) Glycol Distearate Hydroxypropyl Methylcellulose PEG-14M Sodium Hydroxide Silica Tocopherol

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 250 g (0,25 kg)

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný
Špecifikácia Vegánske
Rad Pupalkový

Problémy

Problémy Na veľmi suchú pokožku

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov
Kód:  SG525
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008233046167

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13