Obnoviť stránku

KNEIPP Soľ do kúpeľa Svaly a kĺby 60 g

4,9 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KNEIPP Soľ do kúpeľa Svaly a kĺby 60 g

Doprajte si jedinečnú starostlivosť vďaka kúpeľovej soli KNEIPP Svaly a kĺby. Obsahuje extrakt z arniky horskej a silice rozmarínu, vďaka čomu pomáha uvoľniť svalstvo a uľavuje pri bolesti. Termálna soľanka, z ktorej je soľ vyrobená okrem toho, že sa stará o pokožku, tiež lieči kožné problémy. Je tvorená prírodnými stopovými prvkami a naproti tomu neobsahuje žiadne chemické prísady. Kúpeľová soľ KNEIPP poskytne vašej pokožke tela výnimočnú starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti soli do kúpeľa KNEIPP Svaly a kĺby 60 g

  • Soľ do kúpeľa KNEIPP na jedinečnú starostlivosť o pleť
  • So silicami z rozmarínu a extraktom z arniky horskej
  • Vyrobená z termálnej soľanky Luisenhall
  • Uvoľňuje boľavé svaly a pomáha pri bolesti
  • Príjemná vôňa
  • Kúpeľová soľ Svaly a kĺby sa stará aj o pokožku tela
  • Lieči kožné problémy

Ideálne pH kúpeľových solí KNEIPP

Kúpeľové soli KNEIPP obsahujú chlorid sodný NaCI (soľ), ktorý pri rozpustení v kvapaline, pH roztoku zvýši = roztok je zásaditý. Napríklad morská voda má PH zásadité asi 8,1 pH, voda v Mŕtvom mori má PH niekde okolo 8,7. Kúpeľové soli KNEIPP ďalej obsahujú rôzne éterické oleje, bylinné výťažky a prípadne Sodium metyl (sodná soľ), čo je šetrný tenzid vhodný aj na citlivú pokožku, ktorý v prípade rozpustenia v kvapaline bude pH taktiež zvyšovať. Aj keď výsledné pH veľmi záleží na tom, koľko soli sa v roztoku rozpustí, výsledný kúpeľ bude vždy viac, či menej zásaditý.

Zloženie

Sodium Chloride, Pinus Pinaster Oil, Arnica Montana Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rozmarín) Leaf Oil, Abies Sibirica Oil, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Myrocarpus Fastigiatus Wood Oil, Pinus Mugo Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Pomaranč) Peel Oil, Helianthus Annuus (Slnečnica) Seed Oil, Limonene, Linalool, Parfum (Fragrance), Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Polysorbate 20, Tocopherol, Lecitín, Ascorbyl palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl oleát, CI 47005, CI 15985.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 60 g (0,06 kg)

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Regeneračný, Uvoľňujúci, Uvoľňujúci svaly
Špecifikácia Prírodné, Vegánske

Typ prípravku

Typ prípravku Soľ
Kód:  KSTE2203
Produktové číslo:  4008233154336

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09