Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

KNEIPP Soľ do kúpeľa Levanduľové snívanie 500 g

4,9 244 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,19 €

KNEIPP Soľ do kúpeľa Levanduľové snívanie 500 g

Soľ do kúpeľa Kneipp

Doprajte si upokojujúci a regeneračný kúpeľ so soľou Kneipp! Soľ do kúpeľa Kneipp má vďaka bohatým prírodným minerálom relaxačné účinky, uvoľňuje napätie vo svaloch a regeneruje pokožku. Osobitne je odporúčaná na regeneráciu pri výskyte ekzémov. Stará sa o jemnú a citlivú pokožku, zvláčňuje ju a osviežuje. Príjemná vôňa kúpeľovej soli KNEIPP upokojuje celý organizmus a navodzuje pocit rovnováhy. Relaxačný kúpeľ so soľou si obľúbite, oddajte sa odpočinkovému snívaniu.

Soľ do kúpeľa KNEIPP

Kúpeľové soli pomáhajú

Už pred mnohými storočiami Egypťania používali kúpeľové soli ako zázračný kozmetický prípravok. Kúpeľové soli upokojujú a harmonizujú zmysly, zmierňujú nervové napätie, regenerujú a zvláčňujú pokožku. Sú nezastupiteľným relaxačným prvkom po svalovej únave, či celkovej únave organizmu, dodávajú telu novú energiu. Pre svoje dezinfekčné a protizápalové vlastnosti sú kúpeľové soli používané ako doplnok liečby mnohých kožných ochorení. Nechajte sa očariť nádhernou vôňou soľného kúpeľa Kneipp s blahodarnými účinkami pre telo, pokožku aj vlasy!

Soľ do kúpeľa KNEIPP

Ideálne pH kúpeľovej soli Kneipp

Kúpeľová soľ Kneipp obsahuje chlorid sodný NaCI (soľ), ktorý pri rozpustení v kvapaline pH roztoku zvýši = roztok je zásaditý. Napríklad morská voda má pH zásadité cca 8,1 pH, voda v Mŕtvom mori má pH niekde okolo 8,7. Soľ do kúpeľa Kneipp ďalej obsahuje rôzne éterické oleje, bylinné výťažky a prípadne Sodium metyl (sodná soľ), čo je šetrný tenzid vhodný aj pre citlivú pokožku, ktorý v prípade rozpustenia v kvapaline bude pH taktiež zvyšovať. Aj keď výsledné pH veľmi záleží od toho, koľko soli sa v roztoku rozpustí, výsledný kúpeľ bude vždy viac či menej zásaditý.

Soľ do kúpeľa KNEIPP

Kľúčové vlastnosti soli do kúpeľa KNEIPP Levanduľové snívanie

  • Prírodná soľ pochádzajúca z termálnych prameňov Luisenhall – jediná zostávajúca soľná panva v Európe
  • Účinné látky rastlinného pôvodu
  • Extrakt z éterického levanduľového oleja
  • Šetrnosť k pokožke potvrdená dermatologickými testami
  • Bez konzervantov spôsobujúcich napr. alergie
  • Bez parafínov, silikónov a minerálnych olejov majúcich negatívny vplyv na životné prostredie
  • Vyvinuté vedcami v odbore prírodných vied
  • Netestované na zvieratách
  • Kneipp podporuje udržateľný rozvoj
  • Levanduľa – účinne upokojuje podráždenú pokožku, má protizápalové účinky, vyživuje a posilňuje prirodzenú obranyschopnosť pokožky, upokojuje a uvoľňuje

Použite

Nasypte soľ do teplej vody a dôkladne ju rozpustite. Užívajte si kúpeľ a príjemne relaxujte. Teplota vody by sa mala pohybovať okolo 36 – 38 °C a kúpeľ by mal trvať 15 – 20 minút. Po kúpeli nedrite pokožku uterákom, jemne ju osušte a 30 minút odpočívajte. Soľ nefarbí vaňu.

Zloženie kúpeľovej soli Kneipp

Sodium Chloride, Polysorbate 20, Linalool,Parfum (Fragrance), Lavandula Angustifolia (Levandule) Oil, Lavandula Hybrida Oil
Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Lavandula Latifolia (Lavender) Oil, Lavandula HybridaExtract, Camphor, Limonene, Sodium Carbonate, SodiumMethyl Oleoyl Taurate, Aqua (Voda), Tocopherol, CI 28440


Zloženie

Chlorid sodný, Polysorbát 20, Linalool, Parfém (vôňa), Lavandula Angustifolia (Levandulový) Oil, Lavandula Hybrida Oil, Lavandula Angustifolia (Lavander) extrakt, Lavandula Latifolia (Lavender) Oil, Carhordium Hybrida, extrakt zo sodnej soli, Camphorida Sodbonate, Methyl oleoyl taurát, voda (voda), tokoferol, CI 28440.

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné, Vegan

Hmotnosť

Hmotnosť 500 g (0,5 kg)

Typ prípravku

Typ prípravku Soľ

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Regeneračný, Upokojujúci
Špecifikácia Vegánske
Rad Levanduľový

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami
Kód:  KSU005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008233154329

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11