Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

KNEIPP Regeneračný krém na popraskané päty 50 ml

7,39 €

KNEIPP Regeneračný krém na popraskané päty 50 ml

Krém na nohy – na popraskané päty, zjemňujúci, upokojujúci a zvláčňujúci, exfoliačný, objem 33ml - 223,94 €/1 l

Zloženie

Aqua (Water), Urea, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Lactate, glycerín, Polyglyceryl-3 polyricinoleát, Sorbitan Oleate, Hydrogenated Vegetable Oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Camellia Oleifera Seed Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Cannabis Sativa Seed Oil*, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract2, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil Expressed, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral, Alpha-Izometyl Ionone, Parfum (Fragrance), Magnesium Sulfate, Lactic Acid, Sucro- sa Polystearate, Hydrogenated Olive Oil, Glyceryl Stearate, Glycín Soja (Soybean) Oil, Citric Acid, Tocopherol. * z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Objem

Objem 33 ml

Typ produktu

Typ produktu Krém

Vlastnosti

Účinok Zjemňujúci, Upokojujúci, Zvláčňujúci
Ďalšie vlastnosti Exfoliačné

Problémy

Problémy Na popraskané päty

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S ureou
Kód:  NOH182
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008233174402

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09