Obnoviť stránku

KNEIPP Regeneračný krém na popraskané päty 50 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
7,99 €

KNEIPP Regeneračný krém na popraskané päty 50 ml

Radi svojim nohám doprajete tú najlepšiu starostlivosť? Potom vám určite príde vhod krém na nohy KNEIPP. Je určený predovšetkým na popraskané päty. Vaše nohy nepochybne ocenia jeho zjemňujúci, upokojujúci a zvláčňujúci účinok. Zaručí vašej suchej a zrohovatenej pokožke dokonalé zjemnenie. Účinne odstraňuje odumreté kožné bunky. Krém na nohy je nabitý poctivými ingredienciami zo sveta prírody. Jednou zo zložiek je urea, ktorá vašu pokožku zjemní a zmäkčí. Nenájdete v ňom žiadny alkohol. Masť na nohy KNEIPP má objem 50 ml.

Hlavné prednosti krému na nohy KNEIPP Regeneračný krém na popraskané päty 50 ml

  • Krém na nohy udrží vaše nohy jemné a hladké
  • Vhodný najmä na popraskané päty
  • Zjemňujúci, upokojujúci a zvláčňujúci účinok
  • Krém na suché chodidlá a popraskanú pokožku zaručuje citeľné zjemnenie
  • Zlikviduje mŕtve kožné bunky
  • S najkvalitnejšími prírodnými látkami
  • Urea vašu pokožku zmäkčí
  • Obsiahnuté vitamíny na tú najlepšiu starostlivosť
  • Krém na nohy KNEIPP má objem 50 ml

Zloženie

Aqua (Water), Urea, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Lactate, glycerín, Polyglyceryl-3 polyricinoleát, Sorbitan Oleate, Hydrogenated Vegetable Oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Camellia Oleifera Seed Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Cannabis Sativa Seed Oil*, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract2, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil Expressed, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral, Alpha-Izometyl Ionone, Parfum (Fragrance), Magnesium Sulfate, Lactic Acid, Sucro- sa Polystearate, Hydrogenated Olive Oil, Glyceryl Stearate, Glycín Soja (Soybean) Oil, Citric Acid, Tocopherol. * z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Objem

Objem 50 ml

Typ produktu

Typ produktu Krém

Vlastnosti

Účinok Zjemňujúci, Upokojujúci, Zvláčňujúci
Ďalšie vlastnosti Exfoliačné

Problémy

Problémy Na popraskané päty

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S ureou
Kód:  NOH182
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008233174402

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01