Obnoviť stránku

KNEIPP Regeneračná pleťová maska 2× 5 ml

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 1,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 1,57 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 1,25 €/ks

KNEIPP Regeneračná pleťová maska 2× 5 ml

Doprajte si vyživenú pleť bez vrások aj u vás doma. Pleťová maska Kneipp účinne hydratuje a vyhladzuje pokožku a zároveň zabraňuje vzniku vrások. Obsahuje bambucké maslo, ktoré podporuje tvorbu kolagénu v pleti. Vaša tvár bude hĺbkovo zregenerovaná a vyživená, vďaka mandľovému, jojobovému a avokádovému oleji. O ochranu proti slnečnému žiareniu sa postarajú výťažky z alchemilky a vitamínu E. Vaša pleť bude hydratovaná. Ten rozdiel spoznáte už po prvom použití.

Kľúčové vlastnosti regeneračnej pleťovej masky Kneipp

  • Regeneračná pleťová maska hydratuje a vyhladzuje pokožku
  • Slúži ako prevencia vzniku vrások
  • Podporuje tvorbu kolagénu v pleti
  • Regeneruje a vyživuje pokožku
  • Chráni pleť pred slnečným svitom
  • Regeneračná pleťová maska Kneipp neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu

Použitie:
Masku rovnomerne nanášajte v silnejšej vrstve na očistenú tvár a dekolt. Vyhnite sa oblasti okolo očí. Po 10 minútach masku zotrite vatovým tampónom alebo jemne vmasírujte do pokožky.

Zloženie:
Aqua (Water), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Candelilla Cera,Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate,Tocopheryl Acetate, Dextrin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Myristyl Myristate, SaccharideIsomerate, Alchemilla Vulgaris Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Olea Europaea(Olive) Fruit Oil, Mentha Virdis (Spearmint) Leaf Oil, Juniperus Virginiana Oil, CitrusLimon Peel Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Pogostemon Cablin Oil, Citrus AurantiumBergamia (Bergamot) Fruit Oil, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, p-Anisic-Acid, Parfum (Fragrance), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Microcystalline Cellulose, Citric Acid, Maltodextrin, Calcium Alginate, Sodium Citrate, Tocopherol


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 10 ml

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Proti vráskam
Kód:  PLK604
Produktové číslo:  4008233123844

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12