Obnoviť stránku

KNEIPP Pena do kúpeľa Zimná starostlivosť 400 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,30 €

KNEIPP Pena do kúpeľa Zimná starostlivosť 400 ml

Máte radi príjemný kúpeľ, ktorý dopraje relaxáciu telu aj mysli? V tom prípade je tu pre vás pena do kúpeľa KNEIPP, ktorá dopraje vášmu telu len to najlepšie. Doprajte svojmu telu poriadnu dávku kvalitnej starostlivosti a odpočinku. Pena do kúpeľa má navyše relaxačný účinok. Za skvelými efektmi ponúkaného produktu stojí predovšetkým extrakt z vanilky. Ak dávate prednosť vegánskym prípravkom, budete s ňou určite spokojní. Súčasťou balenia je jedna fľaša peny do kúpeľa KNEIPP s objemom 400 ml. Prípravok stačí už len dať do vody a nechať starosti vyšumieť.

Kľúčové prednosti peny do kúpeľa KNEIPP Pena do kúpeľa Zimná starostlivosť 400 ml

  • Pena do kúpeľa KNEIPP dopraje telu relaxáciu po náročnom dni
  • Relaxačný účinok
  • Aktívne látky: extrakt z vanilky
  • Nenájdete v nej žiadne živočíšne zložky
  • V balení je jeden kus
  • Pena do kúpeľa KNEIPP s objemom 400 ml

Zloženie

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Parfum (Fragrance), PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Limonene, Linalool, Geraniol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Citric Acid, Denatonium Benzoate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ prípravku

Typ prípravku Pena

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Relaxačný
Špecifikácia Vegánske

Počet ks v balení

Počet ks v balení 1 ks
Kód:  KSTE2982
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008233145853

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13