Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

KNEIPP Olej do kúpeľa Antistres 100 ml

4,8 62 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KNEIPP Olej do kúpeľa Antistres 100 ml

Olejový kúpeľ KNEIPP Antistres prináša vyčerpanému organizmu dokonalú úľavu po náročnom a uponáhľanom dni. Doprajte svojmu telu blahodarnú relaxáciu vo vani s upokojujúcou prírodnou vôňou mandarínky a pomaranča, ktorá vás zahalí do príjemnej atmosféry odbúravajúcej nahromadený stres, a dajte mu tak možnosť regenerácie.

Základom olejového kúpeľa KNEIPP je kombinácia prírodného, za studena lisovaného rastlinného oleja a vonných silíc. Tie sa pôsobením horúceho kúpeľa postupne uvoľňujú, prenikajú cez kožu a dýchacie cesty do organizmu a pôsobia pozitívne ako na fyzickú, tak aj psychickú stránku osobnosti. Prídavok neutrálnych zmáčadiel dáva prípravku číru rozpustnosť vo vode a po jeho použití teda stačí vaňu len opláchnuť teplou vodou.

Použitie:
Pre maximálny účinok prípravku by vodný kúpeľ mal mať teplotu minimálne 38 °C. Olej aplikujeme priamo do horúceho kúpeľa a starostlivo premiešame. Kúpeľ by mal trvať najmenej 15 - 20 minút, aby silice prenikli do organizmu a dostavili sa tak požadované účinky. Po kúpeli sa odporúča vysušiť pokožku len ľahkými pohybmi uteráka a následne si dopriať ešte minimálne 30 minút odpočinku.

Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 100 ml

Typ prípravku

Typ prípravku Olej
Kód:  SG009
Produktové číslo:  4008233115030

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08