Obnoviť stránku

KNEIPP Olej Staré dobré časy 100 ml

4,8 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KNEIPP Olej Staré dobré časy 100 ml

KNEIPP Olej Staré dobré časy

Masážny olej z červeného maku a konope regeneruje pokožku a obnovuje prirodzenú ochrannú tukovú vrstvu pokožky. Jedinečným spôsobom tak zachováva v pokožke dostatočnú hydratáciu, zjemňuje ju a zvláčňuje. Vyvážené zloženie masážneho oleja obsahuje čisté rastlinné oleje so silicami, ktoré sa vďaka telesnej teplote pri masáži uvoľňujú a spolu s olejom prenikajú hlboko do pokožky. Masážny olej sa ľahko rozotiera a pomaly vstrebáva, umožňuje tak dlhú a príjemne uvoľňujúcu masáž. Doprajte si prírodný prípravok na relaxačnú masáž!

Špičkové rastlinné oleje podporujú prirodzenú hydratáciu pokožky, po masáži je pokožka vláčna, pevná a pružná. Relaxačná masáž veľmi priaznivo ovplyvňuje celý organizmus človeka. Dochádza k uvoľneniu svalov a následne aj celého tela a mysle. Blahodárna masáž má pozitívny vplyv na imunitný systém, obeh krvi, zmierňuje napätie svalov, odstraňuje opuchy a celkovo podporuje prirodzené funkcie organizmu. Príjemné uvoľnenie pri masáži má dobrý vplyv na spánok, odstraňuje únavu aj stres. Rozmaznávajte svoju pokožku príjemnou masážou, ktorá uvoľní aj vašu myseľ a dodá vám pocit radosti zo života!
Aktívne látky:

  • Olej z červeného maku - zjemňuje a hydratuje pokožku, dodáva jej výživu, dokonale upokojuje a zaisťuje pokožke pružnosť.
  • Konopný olej - účinne upokojuje podráždenú pokožku, má protizápalové účinky, vyživuje a posilňuje prirodzenú obranyschopnosť pokožky.
  • Slnečnicový olej - účinne pokožku vyživuje, chráni ju proti vonkajším škodlivým vplyvom, posilňuje a regeneruje pokožku.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.
Použitie:
Nanášajte v primeranom množstve na pokožku tela a masírujte.
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 100 ml

Vlastnosti

Účinok Masážny

Vlastnosti

Vlastnosti Masážny
Kód:  TM003
Produktové číslo:  4008233119823

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09