Obnoviť stránku

KNEIPP Naturkosmetik regeneračný enzýmový peelingový púder 18 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KNEIPP Naturkosmetik regeneračný enzýmový peelingový púder 18 g

KNEIPP Naturkosmetik regeneračné enzýmový peelingový púder

Pleťový peeling Naturkosmetik patrí medzi prírodnú certifikovanú kozmetiku pre zrelú pleť. Obsahuje extrakt alchemilky, ktorý vylepšuje pleť bez mechanického trenia. Prírodné enzýmy jemne uvoľňujú odumreté kožné bunky a zanechávajú na pleti hodvábne jemný pocit. Vďaka šetrnému prírodnému zloženiu je prípravok vhodný aj pre citlivú pleť. Hýčkajte svoju pleť vysoko kvalitnou prírodnou kozmetikou, ktorá pleti rozumie!

Regeneračná prírodná kozmetika Naturkosmetik prešla prísnymi testami a precíznym výrobným procesom. Vlastná certifikáciá NaTrue je zárukou kvality a tiež toho, že pri výrobe boli použité len prírodné suroviny bez chemických látok. Kvalitná kozmetika obsahuje prírodné a organické látky, prebieha šetrnými výrobnými procesmi a ekologickými postupmi a nie je testovaná na zvieratách. Zloženie neobsahuje syntetické vonné látky ani farbivá, parafíny, silikónové oleje ani geneticky modifikované zložky. Kozmetika Naturkosmetik je zárukou vysokej kvality!

Pleťový peeling Naturkosmetik rýchlo a šetrne odstraňuje odumretú pleť, zjednocuje jej tón a jedinečným spôsobom ju rozjasňuje. Po pravidelnom používaní bude vaša pleť krásne vyhladená a viditeľne jasnejšia. Peeling chráni pleť proti predčasnému starnutiu, hydratuje ju pomocou rastlinného dextrínu, stabilizuje ochranné vrstvy pleti, aktivuje vlastné regeneračné procesy pleti a pomocou rastlinných sterolov regeneruje kožnú bariéru. Zanecháva pleť hodvábne jemnú a dokonale vyčistenú. Doprajte svojej pleti kozmetiku s blahodárnymi účinkami prírody!
Aktívne látky:

  • Alchemilka - antioxidant, ktorý chráni pleť proti predčasnému starnutiu a zabezpečuje čistenie pleti od odumretých kožných buniek aj prebytočného kožného mazu.
  • Vitamín E - dodáva pleti výživu, potrebnú silu aj ochranu proti voľným radikálom.

Typ pleti:
Pre všetky typy zrelej pleti, vrátane citlivej.
Použitie:
Vlhkými dlaňami naneste púder na tvár a jemne vmasírujte. Po 5 - 10 minútach dôkladne opláchnite vodou. Opakujte 1 - 2 krát týždenne.
Obsah:
18 g

Kód:  PLK004
Produktové číslo:  4008233123837

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11