Obnoviť stránku

KNEIPP Maslo pre starostlivosť o chodidlá 100 ml

4,8 27 hodnotení
6,89 €

KNEIPP Maslo pre starostlivosť o chodidlá 100 ml

KNEIPP Máslo pro péči o chodidla

Pre ucelenú a veľmi účinnú starostlivosť o nohy značka Kneipp vyvinula prípravky, ktoré sa o pokožku a zdravie nôh spoľahlivo starajú v troch krokoch. Maslo na nohy účinne zjemňuje a zvlhčuje pokožku suchých a popraskaných chodidiel. Bohaté zloženie prípravku obsahuje extrakty z prírodných látok, ktoré zanechajú pokožku jemnú a príjemne zvlhčenú bez toho, aby na povrchu kože zanechávali mastný film. Maslo tak jedinečným spôsobom pomáha udržiavať komfort a zdravý vzhľad pokožky.

Prvým krokom k dokonalej pokožke nôh je vodný kúpeľ dolných končatín, najlepšie s použitím prípravku Kneipp Soľ do kúpeľa Nechtík a rozmarín. Soľ pôsobí na unavené a bolestivé nohy, čistí ich, prekrvuje a zmäkčuje ich pokožku a zlepšuje vzhľad.

Druhým krokom je použitie Kneipp Masla pre starostlivosť o chodidlá, ktoré obsahuje bambucké maslo, 10 % synteticky vyrábanej močoviny, pantenol a vitamín E. Tieto látky spoľahlivo ošetria a ochránia suchú kožu chodidiel. Prípravky starostlivosti o nohy sú určené aj pre diabetikov, ktorí trpia častými poraneniami nôh a ich zlou hojivosťou.

Tretím krokom je aplikácia Kneipp Masti na stvrdnutú kožu chodidiel, ktorá zlepšuje hojenie rán na nohách a viditeľne odstraňuje tvrdosť kože. Extrakty z rozmarínu lekárskeho a nechtíka lekárskeho prekrvujú končatiny a pôsobia tiež antibakteriálne.
Aktívne látky:

  • Bambucké maslo - zmäkčuje a zjemňuje pokožku, dodáva jej pružnosť a silu.
  • Syntetická močovina - rýchlo a účinne pomáha odstrániť stvrdnutú pokožku.
  • Panthenol - upokojuje, zjemňuje a hydratuje pokožku.
  • Vitamín E - dodáva pokožke silu a chráni ju proti vonkajším škodlivým vplyvom.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.
Objem:
100 ml
 

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Ocenenie

Ocenenia Bez ocenení

Problémy

Problémy Na popraskané päty, Na stvrdnuté päty, Na suchú pokožku

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov, S prírodnými olejmi, S ureou

Objem

Objem 100 ml

Typ produktu

Typ produktu Krém

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Proti zápachu
Kód:  NOH022
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008233156385

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09