Obnoviť stránku

KNEIPP Krém na ruky Cottony Smooth 75 ml

4,6 25 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,89 €

KNEIPP Krém na ruky Cottony Smooth 75 ml

Cottony Smooth Kneipp krém na ruky z bavlníkového mlieka a bambuckého masla dokonale zjemňuje a vyhladzuje pokožku rúk. Vďaka svojmu zloženiu pomáha udržiavať správnu vlhkosť pokožky a pôsobí najmä vo vrstve epidermy, ktorá zabezpečuje odolnosť pokožky. Cottony Smooth Kneipp Bavlníkové mlieko v kréme na ruky Cottony Smooth zjemňuje pokožku a bambucké maslo zjemňuje a vyživuje pokožku, pričom je veľmi jemné k citlivej pokožke.

Kľúčové vlastnosti krému na ruky Cottony Smooth Kneipp

  • Krém na ruky Cottony Smooth Kneipp dokonale zjemňuje a vyhladzuje pokožku rúk
  • Pomáha udržiavať správnu vlhkosť pokožky a pôsobí vo vrstve epidermy
  • Bavlnené mlieko Cottony Smooth Kneipp zjemňuje pokožku
  • Bambucké maslo vyživuje pokožku a je šetrné aj k tej najsuchšej pokožke.

Zloženie:
Aqua (Water), Glycerín, Olej zo sladkých mandlí (Prunus Amygdalus Dulcis), Isopropyl Myristate, Cetearyl olivát, Tocopheryl Acetate, Fosforečnan diškrobový, Panthenol, Sorbitan olivátu, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (bambucké maslo), Argania Spinosa Kernel Oil, Výťažok z kvetov Prunus Amygdalus Dulcis (sladká mandľa), Bisabolol, Vosk zo semien slnečnice ročnej (Helianthus Annuus), Olej z pomarančovej kôry (Citrus Aurantium Dulcis), Lavandula Hybrida Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Citrus Limon, (Citrónový) olejz kôry, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Citral, Kyselina p–anisová, Parfum (Fra–grance), Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Karagenan, Arginine, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Glycínový sójový olej, Ascorbyl palmitate, Citric Acid, Tokoferol

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Typ pokožky

Typ pokožky Suchá, Citlivá
Typ pokožky Suchú

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Zjemňujúci
Špecifikácia Prírodné
Rad Bambucký

Vôňa

Vôňa Bylinná

Pumpička

Pumpička Bez pumpičky

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KSTE1422
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008233159836

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19